Fanatieke Nederlandse Lezers discussion

The Kite Runner
This topic is about The Kite Runner
note: This topic has been closed to new comments.
68 views
Archief 2019 en ouder > Boek van de maand - Februari 2015 - The Kite Runner (thema Cultuurverschillen)

Comments Showing 1-20 of 20 (20 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Yasmijn (new) - added it

Yasmijn | 871 comments Het was spannend, maar het nieuwe boek van de maand is gekozen! Het betreft deze maand The Kite Runner van Khaled Hosseini.

Wie leest er mee?


Tineke Ik heb hem onlangs nog gelezen. Dus ik laat pas weer van me horen als iedereen hem uit heeft


message 3: by Elke (new)

Elke (elkeeea) | 1304 comments Ik ga deze maand niet meelezen.


message 4: by Yasmijn (new) - added it

Yasmijn | 871 comments Ik denk dat ik zelf ook niet mee lees, want ik wil de Lord of the Rings trilogie lezen... Misschien aan het eind van de maand als ik dan al klaar ben.


message 5: by Linde (new) - added it

Linde (linderietveld) Ik heb hier weliswaar op gestemd maar weet nog niet zeker of ik eraan toe kom deze maand. Ik heb nog een flink aantal ARC's liggen die de eerste prioriteit hebben!


message 6: by Astrid (new)

Astrid (astrid13reads) Ik lees mee :)


Anne (zjaam) Ik leea ook mee!


message 8: by Mandy (new)

Mandy Als mijn moeder deze thuis nog in de boekenkast heeft staan lees ik mee ;) (als ik het eerste deel van Proust uit heb)


message 9: by Maaike (new) - added it

Maaike Ik lees mee! Wegens geldgebrek heb ik alleen wel besloten dit boek te reserveren bij de bieb. Het kan dus even duren voor ik kan beginnen :p


Judith (BecauseJudith) Ik kan meelezen :D


Arjen (grawl) Ik ben op 1/3 van het boek ofzo (in een dag, notabene). Ik dacht dat 't een saai verhaal zou worden, maar ik wil nu eigenlijk weer verder lezen :p


Arjen (grawl) Zo, boek is uit. Ik vond het een van de beste boeken die ik ooit gelezen heb. Ben benieuwd wat jullie ervan denken.


message 13: by Maaike (new) - added it

Maaike Ik moet nog beginnen! Heb het boek nu wel eindelijk binnen, maar eerst nog een ander boek uitlezen. Ik ben heel benieuwd aangezien ik zo ontzettend veel mensen lovend over dit boek hoor zijn!


Meike (books-are-my-god) Ik heb dit boek gelezen voor school. Ik vond het een heel mooi boek, en het leest ook nog is best makkelijk weg. :)


Judith (BecauseJudith) Ik weet het, ik ben laat, maar ik ga er nu aan beginnen! Ik verwacht niet dat het lukt hem in 3 daagjes uit te lezen, maar ik heb vakantie, dus wie weet. :) Ik ben benieuwd!


message 16: by Astrid (new)

Astrid (astrid13reads) Ik moet ook nog steeds beginnen maar ik ga hem sowieso wel snel lezen!


Judith (BecauseJudith) Ik ben nu op de helft en ben erg benieuwd naar hoe het verder zal gaan! Tot nu toe bevalt het boek me heel goed :)


message 18: by Maaike (new) - added it

Maaike Ik heb hem nog niet uit, oeps... moet nog een paar bladzijden! Hoe is het met de rest? Wat vinden jullie van het boek?


Judith (BecauseJudith) Ik ben druk, dus heb het boek helaas nog niet uit. :(


message 20: by Elke (new)

Elke (elkeeea) | 1304 comments Het MOET niet perse in een maand haha. Het topic wordt neut verwijderd, dus lees maar rustig door. Geloof dat ik vorig jaar rond deze tijd ook 2 maanden nodig was om Under the Dome uit te lezen haha.


back to top
This topic has been frozen by the moderator. No new comments can be posted.