Goodreads Librarians Group discussion

10 views
Book Issues > Wrong format, missing cover and info.

Comments Showing 1-2 of 2 (2 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Johan (new)

Johan Blixt (dackhammar) | 14 comments This ISBN is the audiobook. The book is also missing cover (available here, link from accepted source LIBRIS.

Narrator is: Katharina Cohen Keller

Publisher should be: Brombergs Bokförlag

Description is missing and should be:
Trettioettåriga Iris jobbar på postsorteringskontoret i norrländska Vännäs. I tio år har hon som lantbrevbärare lärt känna alla längs sin rutt. Här finns bland andra trevliga markägarna Margit och Bertil Hägglund, den excentriska och utsvävande nagelskulptrisen Desire och ensamvargen Egon Rask.

Men Iris är inte bara lantbrevbärare. Hon är också medium. Medan hon åker runt och levererar sin post extraknäcker hon som Tamara på telefontjänsten ”Tamaras framtidslinje”. En mycket hemlig sidoverksamhet som bara hon och nagelskulptrisen Desire känner till. Så en dag visar det sig att en av dem som ringer till Tamara också är en av hennes postkunder. Snart har Iris blandat ihop sina roller och styr medvetet händelserna genom sina spådomar. Allt slutar givetvis i dramatik och kaos, men får Iris att inse vad som är rätt och viktigt för henne i livet.

Morgondagens post till Vidhäll är en varm och underfundig berättelse om livet, ödet och människorna längs en brevbärarrutt på den norrländska landsbygden. Det är också en berättelse om att det bara är du själv som kan välja och påverka din väg i livet.


message 2: by Elvenn (new)

Elvenn | 2730 comments Done! Info checked with the publisher's site and Worldcat, as well.


back to top