The Feelgood Book Corner discussion

20 views
Oktober 2020 > Stemmen Oktober 2020

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Jennifer (last edited Sep 13, 2020 10:50AM) (new)

Jennifer | 191 comments Mod
Het is weer tijd om een nieuw maandboek uit te zoeken. We hebben weer 4 leuke boeken genomineerd. Stemmen kan HIER .

Begin Again van Mona Karsten
Hij bepaalt de regels. Zij breekt ze allemaal.
Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Haar toelating tot Woodshill University is voor Allie Harper de perfecte manier om opnieuw te beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamerjacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel.

Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe – en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.


Luister naar me van Kristen Proby
Vijf vriendinnen openen een restaurant dat in korte tijd razend populair wordt. Een van de vriendinnen, Addison, is vastberaden om het succes vast te houden. Ze bedenkt een plan om nieuwe klanten te trekken met livemuziek. Maar als voormalig rockster Jake zich uiterst zelfverzekerd meldt voor de weekendoptredens, weet Addison dat ze in de problemen komt. Ze herkent hem, ze had in haar tienerjaren haar slaapkamer volhangen met zijn posters. Hij is op en top een foute man. Precies haar type, en precies wat ze niet kan gebruiken.

Thuis in Virgin River van Robyn Carr
Het enige wat Melinda Monroe wil, is wég. Weg uit Los Angeles, waar het leven druk is en gecompliceerd, en alles haar herinnert aan Mark - haar overleden man. In een opwelling reageert ze op een advertentie voor een verpleeg- en verloskundige in Virgin River, een klein dorpje in Californië. Dit zou weleens precies de verandering kunnen zijn die ze nodig heeft! Helaas, het beloofde schattige huisje in idyllische omgeving blijkt een aftandse blokhut te zijn aan een modderweg, waar ze met haar stadse cabrio meteen vast komt te zitten. En de bejaarde plaatselijke arts, die ze zou assisteren, doet ronduit vijandig tegen haar.

Inpakken en wegwezen, denkt ze, maar een vondelingetje gooit roet in het eten. Eerst moet ze onderdak vinden voor deze baby. En misschien moet ze ook eerst maar eens echt kennismaken met Jack, de knappe eigenaar van de plaatselijke bar.

Het lijkt wel of er telkens weer dingen zijn die haar in Virgin River houden. Zou ze dan toch haar thuis gevonden hebben?


En de minnaar is... van Jill Mansell
Lottie Carlyle is gelukkig gescheiden van Mario, een onverbeterlijke flirt en de vader van haar twee - eigenwijze - kinderen. Ze is dol op haar werk op het landgoed Hestacombe. Totdat het landgoed wordt verkocht aan Tyler Klein, een jonge Amerikaanse zakenman. Hij is heel aantrekkelijk, maar snapt gewoon niets van kinderen. Bovendien heeft Lottie een relatie met de blonde Seb, en ze is best gelukkig. Als Liana, de look-a-like van Kate Moss uit de VS overkomt, lijkt Lotties kans op Tyler voorgoed verkeken.

Welk boek gaan we volgende maand lezen???


message 2: by Jennifer (new)

Jennifer | 191 comments Mod
Leuk :)


message 3: by Christina (new)

Christina (christinalovesbooksnl) Uit dit rijtje zou ik kiezen voor Begin Again, ook al heb ik het boek al gelezen. Tot nu toe mijn favoriet dit jaar. En ik denk dat de hele serie zo geweldig is. Ik lees niet mee in oktober maar ik hoop dat jullie Begin Again gaan lezen :) .


message 4: by Jennifer (new)

Jennifer | 191 comments Mod
Met 50% van de stemmen is het maandboek van Oktober Thuis in Virgin River van Robyn Carr geworden.
We openen binnenkort een topic hiervoor! 😁


message 5: by ღ suus ღ (new)

 ღ suus ღ (suusje) | 32 comments De serie is iig zo leuk! Denk dat ik mee ga lezen :)


message 6: by Mary (new)

Mary Deze serie is heerlijk inderdaad, ik heb hem al 2 keer helemaal gelezen dus ik sla deze ronde even over.
Maar veel leesplezier!


back to top