Sweden discussion

97 views
Var köper ni bokmärken?

Comments Showing 1-8 of 8 (8 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Lina (new)

Lina (havrelina) | 8 comments Hej! Jag undrar vart ni köper bokmärken? De enda jag sett har varit dem som finns på Akademibokhandeln och de är inte särskilt snygga.


message 2: by Mattias (new)

Mattias Lönnqvist (mlonnqvist) | 20 comments Jag brukar passa på när jag är på bokmässor. Många författare har egna för sina böcker som man kan få.

Sedan har jag några från olika NaNoWriMo, plus att om man har tillgång till laminering kan man göra egna.

Sedan har @radda.haven på Instagram snygga bokmärken


message 3: by Lina (new)

Lina (havrelina) | 8 comments Tack för tipsen! Just nu är det ju inte så mycket mässor. Jag hittade några som var ganska fina på barnbokhandeln.com.


message 4: by Julia (new)

Julia | 11 comments Jag köper av crafts by pom. du kan hitta dem på Instagram. de gör bokmärken av återbrukat läder. svinbra! brukar inte använda bokmärken eftersom de bara lossnar, men dessa funkar!! och tål mycket!!


message 8: by Monika (new)

Monika (meepa2017) | 12 comments Brukar finnas gratis i bokhandeln t.ex hos Myrorna, Månpocket, Pocketshop. Jag gillar Akademibokhandelns men tycker de är dyra. Museibutiker har ofta roliga, sedan göra själv (snöre med pärla, virka, brodera) eller helt enkelt de olikfärgade klistriga som man ha många i samma bok och som sitter fast ganska länge!


back to top