Goodreads România discussion

62 views
Citește cu mine/Buddy reads > Citeste cu mine in septembrie

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Virginia (new)

Virginia Cornelia | 28 comments Salut!
Vrea cineva sa citim impreuna *cenusa Angelei* sau * In Africa. Uimitoarele aventuri ale lui Stanley si Livingstone*?


message 2: by Victor (new)

Victor | 1333 comments Buna Virginia,

Sper ca nu te-ai descurajat ca nimeni nu a ales sa citeasca cu tine cartile pe care le-ai propus. Mie Cenușa Angelei: o copilărie irlandeză, de Frank McCourt imi aminteste prea mult de filmul Angela's Christmas (probabil inspirat din carte). Film care mi s-a parut la fel de trist ca lecturile alea obligatorii din clasa intai (Puiul, Podul) ori chiar daca-mi place macabrul, trag o linie la copii care sufera de frig si foame indiferent cat de frumos sunt descrisi.

As fi fost interesat de În Africa. Uimitoarele aventuri ale lui Stanley și Livingstone, de Martin Dugard dar chiar sunt curios intai care e parerea ta despre carte fiindca din ce am citit prin revieweuri, Dugard scrie cam prost.


message 3: by Victor (new)

Victor | 1333 comments Si inca ceva: ai facut foarte bine ca ai facut un thread separat. Oricine vrea sa faca asta, pentru orice propunere, poate s-o faca.


message 4: by Virginia (new)

Virginia Cornelia | 28 comments buna Victor! am inceput de doua zile * In Africa* ! so far so good, imi place foarte mult. Stilul este antrenant si am aflat o multime de lucruri noi. Revin la sfarsit cu detalii! :D.


back to top