Books Ever After discussion

A Good Girl's Guide to Murder (A Good Girl's Guide to Murder, #1)
This topic is about A Good Girl's Guide to Murder
64 views
Augustus 2020 > Maandboek #1 augustus 2020 - A Good Girl's Guide to Murder - Holly Jackson

Comments Showing 1-50 of 55 (55 new)    post a comment »
« previous 1

message 1: by Priss (new)

Priss (lisz) | 1392 comments Mod
Een van de maandboeken van augustus is A Good Girl's Guide to Murder geworden!

Everyone in Fairview knows the story.

Pretty and popular high school senior Andie Bell was murdered by her boyfriend, Sal Singh, who then killed himself. It was all anyone could talk about. And five years later, Pip sees how the tragedy still haunts her town.

But she can't shake the feeling that there was more to what happened that day. She knew Sal when she was a child, and he was always so kind to her. How could he possibly have been a killer?

Now a senior herself, Pip decides to reexamine the closed case for her final project, at first just to cast doubt on the original investigation. But soon she discovers a trail of dark secrets that might actually prove Sal innocent . . . and the line between past and present begins to blur. Someone in Fairview doesn't want Pip digging around for answers, and now her own life might be in danger.


Lees je mee?


shannon✨ (xshannoon) | 1351 comments Ik ga zeker weten meelezen! Ben zo benieuwd.


message 3: by Luisa (new)

Luisa (monaluisa) I'm in


message 4: by Susy (new) - added it

Susy (susysstories) | 844 comments Heb deze toegevoegd aan mijn TBR maar zal niet meelezen in augustus. Niet alleen heb ik al veel teveel gepland staan, mijn nieuwe voornemen is om series pas te beginnen als ze compleet zijn. In deze moeten er nog 2 boeken uit komen, dus daar ga ik op wachten (genoeg boeken om in de tussentijd te lezen 😂).


Laura (laurameijberg) Jaa, hij ligt al klaar in Frankrijk 🤩


message 6: by Fiona (new)

Fiona | 283 comments Deze lees ik niet mee. Hoewel hij me erg interessant lijkt probeer ik nu vooral boeken te lezen die ik zelf nog ongelezen in de kast of op mijn ereader heb staan. Want dat zijn er nog genoeg haha.


Helena (helenavv) | 167 comments Ik lees mee! Hij staat al een tijdje in de kast bij mij en ik heb hele goede verhalen over gehoord


Nina | 314 comments Ik wacht op de Nederlandse uitgave die pas in oktober verschijnt.


message 9: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3686 comments @Nina hij staat voor over 2 weken aangekondigd op de website van de uitgeverij.. https://www.singeluitgeverijen.nl/vol...


message 10: by Nina (new) - rated it 5 stars

Nina | 314 comments Ohh!!


Jooke Fiona wrote: "Deze lees ik niet mee. Hoewel hij me erg interessant lijkt probeer ik nu vooral boeken te lezen die ik zelf nog ongelezen in de kast of op mijn ereader heb staan. Want dat zijn er nog genoeg haha."
Als ik deze regel volg, kan ik de komende 5j of langer geen maanboeken meelezen. Ik ben de tel aan ongelezen ebooks al lang kwijt en dan spreek ik echt alleen over de legaal bekomen ebooks...

Deze klinkt wel leuk, mss dat ik aanpik. Maar moet eerst nog wat boeken uitlezen waarin ik al een tijdje bezig ben.


message 12: by Elke (new) - rated it 5 stars

Elke (elkeeea) | 1077 comments Nog even onder voorbehoud of ik 'm mee ga lezen ja of nee. Heb al een erg lange TBR staan voor augustus.


message 13: by Fiona (new)

Fiona | 283 comments @Jooke,
Hahaha, dat heb ik ook hoor. En ik ben zeker niet van plan helemaal geen andere boeken meer te lezen, maar omdat ik het andere maandboek wel meelees. En voordat ik deze dan in huis heb...
Kies ik ervoor deze dan niet mee te lezen haha.
Maar ik wens jullie heel veel plezier met dit boek:)


Nienke | 332 comments Deze staat op kobo plus dus misschien dat ik wel meelees!


Laurie (laurieleest) Hij ligt hier al een tijdje in het Engels :)


shannon✨ (xshannoon) | 1351 comments Ik ben er vandaag meteen in begonnen. Ik was zo nieuwsgierig. Op dit moment zit ik op 13% en ik zit er al helemaal in.


message 17: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3686 comments Lekker bezig Shannon!


message 18: by Ilse (new) - rated it 5 stars

Ilse (blondamsterdam) | 187 comments Ik ga ook meelezen!


message 19: by Vy (new)

Vy (vyvv) Hij staat helaas niet op Scribd, en ik heb geen bieb abonnement meer, dus ik kan niet meelezen.


message 20: by Tyra (new) - added it

Tyra | 2 comments Dit boek klinkt zooo interessant! Maar heb besloten om even geen boeken te kopen deze maand dus ik sla over. Hij gaat wel op mijn TBR lijst.


shannon✨ (xshannoon) | 1351 comments Ik heb ‘m uitgelezen, 5 sterren! Voor iedereen die nog twijfelt, ik kan je echt aanraden om hem te lezen. Ik vond het plot zo onwijs goed en zag het einde, gedeeltelijk, niet aankomen. Je kan


Laura (laurameijberg) Ik ben erin begonnen! Ben op blz 130 en vind hem heerlijk weglezen. Denk dat ik hem vandaag of morgen wel uit heb


message 23: by Luisa (new)

Luisa (monaluisa) Ik ga vanmiddag beginnen, zin in, zeker nu ik jullie positieve reacties zie!


message 24: by Ilse (new) - rated it 5 stars

Ilse (blondamsterdam) | 187 comments Ik ben inmiddels aardig opgeschoten en vind het echt een tof en interessant boek!


Laura (laurameijberg) Ik heb hem al een paar dagen uit, maar wat een goed boek zeg! Las lekker weg en het plot was heel interessant. Andie Bell deed me heel erg denken aan Alison DiLaurentis


message 26: by Lisa (new) - rated it 5 stars

Lisa | 0 comments Laura wrote: "Ik heb hem al een paar dagen uit, maar wat een goed boek zeg! Las lekker weg en het plot was heel interessant. Andie Bell deed me heel erg denken aan Alison DiLaurentis"

Nou Laura, inderdaad! Ik ben inmiddels ongeveer halverwege het boek en ik heb echt PLL-vibes. Vind het een super leuk boek :)


message 27: by Anne (new) - rated it 4 stars

Anne (ladieda) | 813 comments Ik ben begonnen! Leest inderdaad prettig weg!


message 28: by Elke (new) - rated it 5 stars

Elke (elkeeea) | 1077 comments Ben erg blij dat ik toch heb besloten mee te lezen met dit boek. Ik zit nu op 28%. Het leest erg makkelijk en vind het een erg goed boek.

(view spoiler)

Ik hoop vandaag weer een flink stuk te kunnen lezen, want ik ben echt heel benieuwd.


message 29: by Lisa (new) - rated it 5 stars

Lisa | 0 comments Elke wrote: "Ben erg blij dat ik toch heb besloten mee te lezen met dit boek. Ik zit nu op 28%. Het leest erg makkelijk en vind het een erg goed boek.

[spoilers removed]

Ik hoop vandaag weer een flink stuk t..."


Haha Elke ik had dat ook (mbt de Spoiler). Ik ben nu bezig in The Turn of the Key (Ruth Ware) en daar heb ik nog 10.000 keer erger, haha!


shannon✨ (xshannoon) | 1351 comments @Elke: ik kan me voorstellen dat dat het extra spooky maakte en het is ook nog eens erg toevallig!


message 31: by Elke (new) - rated it 5 stars

Elke (elkeeea) | 1077 comments Ik ben nu op de helft en ik vind het een erg leuk boek. Ik vind het heel mooi dat er nu steeds meer verhaallijnen en potentiële verdachten bij komen. Ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe ze die namen er ook weer vanaf gaat strepen haha.

Ik kwam er gisteren achter dat er ook een tweede boek is. Komt er een poll online dat we kunnen stemmen of we mee lezen of zou ik 'm moeten nomineren voor september?


Janneke | 577 comments Oeh, dit boek klinkt interessant, ook als ik op jullie reacties afga. En ik zie idd dat hij op Kobo Plus staat. Ik denk dat ik me nog aansluit bij dit maandboek, leuk!


Helena (helenavv) | 167 comments Ik ben zojuist ook eindelijk begonnen in dit boek. Ben op bladzijde 8


message 34: by Ilse (new) - rated it 5 stars

Ilse (blondamsterdam) | 187 comments Ik heb deel 1 en inmiddels ook al deel 2 uitgelezen en vind de boeken zeker aan te raden!


Samantha (samanthadelaat) | 1558 comments @Elke, er komt een poll!


Janneke | 577 comments Ik ben inmiddels al een stukje gevorderd en ik vind het heel fijn weg lezen. Komt denk ik vooral doordat het 'normale stukken' afgewisseld zijn met de stukken van haar verslag. Ik houd van dit soort vormgebruik in boeken. Ik heb nog geen idee waar het verhaal op uit zal draaien, wat natuurlijk ook alleen maar goed is: ik blijf nieuwsgierig genoeg om door te lezen. Nog geen spijt dat ik dit boek heb opgepakt!


message 37: by Elke (new) - rated it 5 stars

Elke (elkeeea) | 1077 comments @Samantha ah top! Dankje =)


message 38: by Anne (new) - rated it 4 stars

Anne (ladieda) | 813 comments Ik heb ‘m uit, vond het een erg leuk boek!


message 39: by Elke (new) - rated it 5 stars

Elke (elkeeea) | 1077 comments Ik heb 'm uit en dit zag ik echt niet aankomen. Super spannend en zo goed geschreven. Ik heb echt van dit boek genoten, heb lange leessessies gehad en werd er helemaal in opgezogen. Dat komt bij mij niet vaak voor. Dikke 5 sterren en op naar boek 2.


Janneke | 577 comments Dat klinkt erg goed Elke! Ik ga er vanavond weer in verder, ik ben er tot nu toe ook positief over.


Helena (helenavv) | 167 comments Ik heb hem uit! Het einde zag ik niet echt aankomen. Ik had wel een paar lichte vermoedens waarvan eentje toevallig is uitgekomen, maar verder mooi einde. Kan niet wachten om het volgende deel te lezen


shannon✨ (xshannoon) | 1351 comments Wanneer komt de vervolg poll online? :)


message 43: by Priss (last edited Aug 28, 2020 12:20AM) (new)

Priss (lisz) | 1392 comments Mod
Zoals in de planning staat, die komt vandaag!
Stemmen op het vervolgboek kan hier!


shannon✨ (xshannoon) | 1351 comments @Priss: oh oeps, sorry, ik was te ongeduldig!


Ditta | 90 comments Net begonnen in de NL editie (blz. 15) Ik lees hier nog geen enkele reactie over de websites die als bron staan toegevoegd. Jullie gaan me toch niet vertellen dat ik de enige ben die heeft geprobeerd of het een echte site is...?! (Wat trouwens helaas niet het geval is, leek me wel echt heel gaaf)


Ditta | 90 comments Wat gek trouwens dat ze in het Nederlands de naam van de stad/het dorp hebben veranderd..? Het heet hier Little Kilton.


shannon✨ (xshannoon) | 1351 comments @Ditta: haha, ik heb het niet geprobeerd XD. En over het veranderen van de naam, ik kan me niet meer herinneren wat het was in de Engelse editie.


Helena (helenavv) | 167 comments In het Engels is het ook little kilton. Het is een foutje bij de samenvatting in deze topic


Ditta | 90 comments @helena, ooooh vandaar. Ik moet bij Fairview altijd denken aan Desperate Housewives (huuuuuugeeeee fann) en ben dan blij dat niet een andere serie in hetzelfde dorp is. =P


shannon✨ (xshannoon) | 1351 comments Ik heb even gezocht en volgens mij is het Fairview in de Amerikaanse editie.


« previous 1
back to top