Sweden discussion

52 views
Boktips

Comments Showing 1-7 of 7 (7 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Linnea (new)

Linnea | 12 comments Hej där ute.
Plöjer böcker så det står härligt till. Just nu är det YA som gäller och det är underbart. Har precis avslutat The Woodlands av Lauren Nicolle Taylor. Magisk! Jag vill gärna undersöka andra kategorier och undrar om ni har några tips på vad jag kan läsa. För att jag ska bli intresserad av en bok och läsa klart den ska fokus på berättelsen ligga på karaktärernas känslor, tankar och personliga utveckling. Det ska även vara fokus på händelser, "action", snarare än fylliga miljöbeskrivningar. Såg att det finns något som heter New Adult. Några tips där? Ha en bra dag!


message 2: by Sandra (new)

Sandra (boksandras) | 3 comments Vicious av Victoria Schwab är väldigt karaktärsdriven och tror att den faller in i New Adult kategorin. Läste den nyligen och älskade den verkligen. Rekommenderar den om du gillar karaktärer som befinner sig i en moralisk gråzon!


message 3: by Linnea (new)

Linnea | 12 comments Sandra wrote: "Vicious av Victoria Schwab är väldigt karaktärsdriven och tror att den faller in i New Adult kategorin. Läste den nyligen och älskade den verkligen. Rekommenderar den om du gillar karaktärer som be..."

Det låter intressant! Den ska jag kolla upp. Tack!


message 4: by Jonna (new)

Jonna Lengstedt | 8 comments Gillar man fantasy så älskade jag Becca Fitzpatricks böcker om fallna änglar..


message 5: by Izabelle (new)

Izabelle Holmgren (read_loud) | 3 comments Definitivt Cassandra Clares Shadowhunter böcker. Fastnar man så finns det dessutom en rejäl hög plus att nya böcker fortfarande är planerade i serien. Tycker hon kombinerar story, action, känslor och relationer på ett fantastiskt sätt. (var dock noga med att kolla upp vilken läsordning som passar bäst för dig. Finns lite olika taktiker att köra. Finns bra videor om det på Youtube)


message 6: by Frida (new)

Frida Hultgren | 9 comments Backman har hjärt-värmande och karaktärsdrivna böcker. Rosengädda-serien likaså. Maratonmarschen av Stephen King, spänning.
Kolla gärna min rekommendation-lista. Alla böcker där är såna ja gillar o ja faller för karaktärsdrivna böcker.


message 7: by Linnea (new)

Linnea | 12 comments Jonna - känner igen namnet Becca Fitzpatrick. Fullt möjligt att jag kikat på hennes böcker. Känner igen titeln också.

Izabelle - Jag tror jag läst tre böcker i Shadowhunterserien. Kanske fyra. kommer inte ihåg. Det var ett tag sen nu. Jag kommer ihåg att jag gillade dem. Fråga mig inte varför jag inte läste alla böcker..

Frida - Jag ska absolut kolla din rekommendationslista. Tack!


back to top