The Feelgood Book Corner discussion

23 views
Juni 2020 > Stemmen voor het maandboek Juni 2020

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Nina (last edited May 15, 2020 02:46AM) (new)

Nina | 274 comments Mod
Het is weer tijd voor de volgende stemronde van onze boekenclub "The Feelgood Book Corner".
Er staan weer vier boeken op de nominatielijst. Hieronder kun je een korte samenvatting van ieder boek terugvinden.

Jullie kunnen je stem uitbrengen op één van deze boeken. Ook wij brengen onze stem uit en één van de twee leest altijd mee óf zelfs allebei.
Jullie kunnen stemmen tot en met dinsdag 19 mei. Woensdag 20 mei zullen wij het boek met de meeste stemmen bekend maken als Maandboek van Juni.

Breng je stem uit op het boek dat jij wilt lezen via deze POLL.

De Player - Vi Keeland
Delilah Maddox is sportverslaggever. Ze heeft net promotie gemaakt en mag voor het eerst voor de camera spelers interviewen. Haar eerste gesprek is met de beroemde quarterback Brody Easton. Hij maakt het haar niet bepaald gemakkelijk, maar Delilah weet zich ondanks al zijn plagerige opmerkingen staande te houden. Wanneer ze hem de volgende wedstrijd weer moet interviewen, besluit ze hem terug te pakken.

Brody is erg onder de indruk van de knappe Delilah en hoe goed ze is in haar werk. Helaas wijst Delilah hem af als hij haar mee uit vraagt, omdat ze niet wil daten met een player. Maar zo gemakkelijk laat Brody het er niet bij zitten…


99 procent van mij
Fotografe Darcy Barrett heeft de halve wereld over gereisd en weet het nu zeker: geen enkele man kan tippen aan Tom Valeska. Helaas is hij de beste vriend van haar tweelingbroer Jamie en schijnt hij daardoor verboden terrein voor haar te zijn. Ze heeft nog nooit meer dan 1 procent van hem gekregen…

Wanneer Tom het huisje van haar oma gaat opknappen, ziet ze hem na jaren weer terug. Eén ding is er in ieder geval veranderd, stelt ze vast: hij is voor het eerst in tien jaar single. Ze besluit dat hij wel wat hulp met klussen kan gebruiken. Er moet toch iemand een oogje in het zeil houden? Zodra de vonken als vanouds over en weer springen, beseft Darcy dat die ene procent niet meer genoeg is. Deze keer zal ze zorgen dat Tom Valeska voor 99 procent van haar wordt!


De bromance boekenclub: De eerste regel van de boekenclub: je praat niet over de boekenclub
Gavin Scott heeft een probleem: zijn vrouw Thea is hem zat. En niet zomaar zat – dit is "pak je spullen, stap in de auto en verdwijn per direct uit mijn leven'-zat. In een wanhopige poging zijn huwelijk te redden, wendt Gavin zich tot zijn vrienden. En die hebben een wel heel onorthodoxe oplossing: de Bromanceboekenclub.


In het diepste geheim ontmoet een groep stoere kerels elkaar regelmatig om over boeken te praten. Het boek van de maand? De romantische klassieker De gunsten van de gravin. Aan de hand van deze inspirerende lectuur vijzelen de mannen hun kennis op over verleidelijke koosnaampjes, romantische gebaren en de geheimen van een lang en gelukkig huwelijk. Samen stomen ze Gavin klaar voor de ultieme hereniging met Thea en hun twee dochters. Maar zijn de tips van de boekenclub genoeg voor deze hopeloze Romeo om de liefde van zijn leven terug te winnen?


Zo goed als nieuw
Leef mee met de lotgevallen van vier zeer verschillende, maar allemaal even hartveroverende personages, van wie de levens uiteindelijk samenkomen

Zwangere Tessa, gepensioneerde Annegien, pas gescheiden Herman en globetrotter Jeff hebben op het eerste gezicht niks met elkaar te maken. Behalve dat ze allemaal een goede reden hebben om iets te kopen of verkopen. Het romantische antieke bed bijvoorbeeld, waarin Tessa -zichzelf al op een roze babywolk ziet zitten. De rode Kia, waar Annegien vanaf moet omdat ze met een camper naar Afrika wil. Reisgenoot Herman, die na zijn saaie huwelijk niet kan wachten om op avontuur te gaan. En Jeff, die na -jaren van freewheelen zijn geliefde rugzak aan de wilgen hangt, om nou toch eindelijk eens volwassen te worden.

Alle advertenties op Marktplaats hebben hun eigen verhaal. Het verhaal van de eigenaar. Maar wat als je die verhalen nog een tijdje zou volgen? Dan kan het zomaar zijn dat ze een heel eigen leven gaan leiden en veel meer met elkaar te maken hebben dan je in eerste instantie dacht.message 2: by Nina (new)

Nina | 274 comments Mod
Laatste avond om je stem uit te brengen of te veranderen op het boek dat jij met ons wilt lezen volgende maand.


message 3: by Nina (new)

Nina | 274 comments Mod
Het maandboek van Juni is "De bromance boekenclub" van Lyssa Kay Adams geworden.

Ik ben super benieuwd naar dit boek! jullie?

Het topic wordt eind van de maand geopend.


message 4: by Nienke (new)

Nienke | 133 comments Ik heb er goeie recensies over gelezen dus ik ben er ook wel benieuwd naar!


message 5: by Brigitte (new)

Brigitte | 91 comments Ik ga meelezen, ben benieuwd!


message 6: by Mary (new)

Mary Hij gaat op mijn lijstje, zodat ik hem volgende maand mee kan lezen!


back to top