Books Ever After discussion

Tweet Cute
This topic is about Tweet Cute
56 views
Mei 2020 > Readalong 22 t/m 31 mei - Tweet Cute - Emma Lord

Comments Showing 1-50 of 61 (61 new)    post a comment »
« previous 1

Priss (lisz) | 1365 comments Mod
Het eerste readalongboek is Tweet Cute van Emma Lord geworden!

Meet Pepper, swim team captain, chronic overachiever, and all-around perfectionist. Her family may be falling apart, but their massive fast-food chain is booming ― mainly thanks to Pepper, who is barely managing to juggle real life while secretly running Big League Burger’s massive Twitter account.

Enter Jack, class clown and constant thorn in Pepper’s side. When he isn’t trying to duck out of his obscenely popular twin’s shadow, he’s busy working in his family’s deli. His relationship with the business that holds his future might be love/hate, but when Big League Burger steals his grandma’s iconic grilled cheese recipe, he’ll do whatever it takes to take them down, one tweet at a time.

All’s fair in love and cheese ― that is, until Pepper and Jack’s spat turns into a viral Twitter war. Little do they know, while they’re publicly duking it out with snarky memes and retweet battles, they’re also falling for each other in real life ― on an anonymous chat app Jack built.

As their relationship deepens and their online shenanigans escalate ― people on the internet are shipping them?? ― their battle gets more and more personal, until even these two rivals can’t ignore they were destined for the most unexpected, awkward, all-the-feels romance that neither of them expected.


Planning:
22 mei: tot Jack - Once the final morning bell rings...
23 mei: tot Jack - Wolf: Do you ever just do something...
24 mei: tot Jack - The really stupid part about the whole...
25 mei: tot Jack - "Should we have a signal?"
26 mei: tot Jack - I should know something is...
27 mei: tot Jack - I hang up the phone...
28 mei: tot Pepper - But that is exactly where I am at...
29 mei: tot Pepper - For someone who has had the kind...
30 mei: tot Pepper - In the end, Rucker can’t really...
31 mei: UIT!
Dit betekent een kleine 30 bladzijden per dag. De planning is zo opgesteld dat je kan stoppen met lezen wanneer je het stukje tekst ziet waarmee het hoofdstuk begint! (Er zijn helaas geen hoofdstuknummers.)


Lees je mee?


shannon✨ (xshannoon) | 1278 comments Ik ben zeker van plan om mee te lezen!


Laura (laurameijberg) | 531 comments Ik ga meelezen!


message 4: by kim (new) - added it

kim | 22 comments Ik ga ook meelezen!


Helena (helenavv) | 165 comments ik lees ook mee! Ik kan wel wat gebruiken na een tijdje niet gelezen te hebben


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3671 comments Ik doe mee!


Priss (lisz) | 1365 comments Mod
Ik lees deze mee! :D


Elke (elkeeea) | 1072 comments Hoewel ik mezelf vurig heb beloofd dat ik niet meer mee ga lezen met een read-a-long aangezien ik niet braaf iedere dag kan/ga lezen, heb ik toch het boek besteld en ga wederom een verwoede poging om mee te doen. :-)


Priss (lisz) | 1365 comments Mod
Leukkkk Elke! :D


message 10: by Tyra (new) - rated it 4 stars

Tyra | 2 comments Ik lees mee!


message 11: by Cordelianne (new)

Cordelianne | 253 comments Het boek lijkt me echt cute, maar hij is nog niet beschikbaar in de bieb (wel onderweg) dus mocht hij binnenkomen dan lees ik mee, maar anders houdt het op.


message 12: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 1374 comments Deze sla ik over. Ik wil met de andere meelezen.


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3671 comments Ik ben trouwens echt bang met deze dat ik het leesschema vergeet en te ver lees ofzo!


Nienke | 331 comments Ik lees deze ook mee! Ik vind het heel fijn dat de readalongs niet tegelijk zijn, maar na elkaar, zo is het makkelijker om met allebei mee te doen!


message 15: by Anne (new)

Anne (ladieda) | 813 comments Deze lijkt me heel cute dus ik lees ook mee!


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3671 comments Ik heb tijdens de lunch al een beginnetje gemaakt omdat ik niet verwacht dit weekend veel te lezen - lang klusweekend voor de boeg. Het begint als een lekker egleesboek iig!


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3671 comments Oeps, tot zo ver readalong. Uit. Heel cute! Zal zeker wel mee gaan praten hier :)


shannon✨ (xshannoon) | 1278 comments @Odette: ik heb niet meer te zeggen dan ‘XD’.


Priss (lisz) | 1365 comments Mod
Eerste dag van de readalong!

Ben heel benieuwd, vooral nu je zo snel was Odette hahaha


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3671 comments Ik dacht dus bij het eerste stuk 'ugh wat een standaard boek', vond er nog niet echt iets bijzonders aan..


shannon✨ (xshannoon) | 1278 comments Ik ben bij voor vandaag. Tot nu toe vind ik het leuk en het leest erg makkelijk weg.


Nienke | 331 comments Ik heb ook het stuk van vandaag gelezen. Het leest idd wel lekker weg


message 23: by Cordelianne (new)

Cordelianne | 253 comments Mijn boek is helaas nog niet binnen bij de bieb, dus het gaat mij niet lukken om mee te lezen :(


Laura (laurameijberg) | 531 comments Ik heb gelezen! Vind het tot nu toe echt leuk en ik denk echt dat ik dit boek geweldig ga vinden :)


message 25: by kim (new) - added it

kim | 22 comments Ik heb het stuk voor vandaag gelezen. Tot nu toe vind ik het erg leuk.


message 26: by Tyra (new) - rated it 4 stars

Tyra | 2 comments Ik ben ook begonnen! Leuk begin!


message 27: by Priss (last edited May 24, 2020 05:06AM) (new) - rated it 5 stars

Priss (lisz) | 1365 comments Mod
Ik loop nu al twee dagen achter (heb tot nu toe gelezen tot en met dag 1), maar vind het echt heel leuk en lief so far! Beetje zo'n fluffy boek waar ik echt zin in had :D

Wat ik ook echt interessant vind om te zien is het verschil tussen perceptie van anderen en hoe je je zelf voelt - Pepper heeft voor mijn gevoel het idee dat haar leven zo'n beetje implodeert, terwijl voor Jack zij er juist helemaal perfect (zelfs creepy perfect eigenlijk) uit ziet. Weet niet of anderen dit ook hebben?


message 28: by Elke (new) - rated it 4 stars

Elke (elkeeea) | 1072 comments Geloof het of niet, maar ik ben zowaar bij. Vind het tot nu toe een leuk boek en leuke karakters.


Priss (lisz) | 1365 comments Mod
Ik heb zojuist bijgelezen (doei slaap), en vind het ook leuk tot nu toe! (view spoiler) Kan stiekem wel echt genieten van die ongemakkelijke momenten - dat bevestigt het idee een beetje dat iedereen ongemakkelijke momenten in z'n leven heeft hahaha


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3671 comments Ik was bij dit stuk vooral zo blij dat niet al het onthullen bleef hangen tot de laatste 20% van het boek ofzo XD Toen dacht k oh dit is anders dit wordt leuk!


Priss (lisz) | 1365 comments Mod
Ja! Heb vannacht ook meteen bijgelezen voor vandaag (vreemd dat ik zo moe ben nu hahahaha) en ik vind het echt leuk dat je ziet dat ze langzaam bevriend raken - vind zulke verhaallijnen zoveel beter dan van dat instalove! (kuch de beminde kuch...)


Laura (laurameijberg) | 531 comments Ik ben ook niet zo fan van instalove, dus vind het zelf idd ook leuk dat ze eerst bevriend raken


Nienke | 331 comments Ik vind dit inderdaad ook veel beter dan instalove!


Priss (lisz) | 1365 comments Mod
Ik ben bij voor vandaag! (view spoiler)


Laura (laurameijberg) | 531 comments @Priss,

(view spoiler)

Vind het tot nu toe echt een leuk boek!


Nienke | 331 comments Ik ben ook bij! En ben inderdaad ook benieuwd naar (view spoiler)

Jullie zetten dingen in de spoilertag dus doe ik dat ook, maar het idee bij een readalong is toch dat we er vrij over kunnen praten, zolang je leest volgens het schema? En als mensen niet bij zijn en geen spoilers willen lezen dan moeten ze dit topic ontwijken ;P


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3671 comments Wat vinden jullie trouwens van het hele idee van die app? ik vind het wel een cool principe, maar ik weet niet of het in het echt ook zou werken. als mensen weten dat hun identiteit onthuld wordt maar als ze niet weten op welk moment, zouden ze dan wel zo open en eerlijk dingen delen? En als ze in het begin nog niet wisten dat het onthuld zou worden dan is het misleidend.. Vind het dus een tof idee maar de uitwerking, mwa


Nienke | 331 comments Denk inderdaad niet dat het zo goed werkt, als je weet dat de namen onthult gaan worden dan blijf je voorzichtig met wat je vertelt aan de ander. Dat merk je ook aan Pepper en Jack, die durven allebei niet echt te zeggen wat hun echt bezig houdt, het blijft een beetje vaag en algemeen.


message 39: by Priss (last edited May 26, 2020 05:38AM) (new) - rated it 5 stars

Priss (lisz) | 1365 comments Mod
Ohh goed punt Odette! Ik denk dat het misschien beter zou werken als je beide kon besluiten wanneer je aan elkaar bekend gemaakt wil worden (bijvoorbeeld dat je bij het aanmelden van de app aangeeft 'na x dagen' en dat je dan een maximaal aantal dagen hebt)? Of dat vanuit de app wordt aangegeven, je wordt na 30 dagen aan elkaar bekend gemaakt ofzo. Of überhaupt niet - als je toch niet anoniem wilt blijven, kan je altijd het gewoon tegen elkaar zeggen denk ik -> zelfde als met die study groups, dan blijf je in theorie ook niet echt meer anoniem toch?
Ik vind het wel leuk aan die app dat het exclusief is voor die school eigenlijk! En ook interessant, iedereen is anoniem, maar er wordt niemand echt persoonlijk gepest ofzo (behalve dan die opmerking over een blonde robot).

Oh en @Nienke, klopt eigenlijk! Maar vind zelf de spoilertags niet zo'n moeite haha dus ik had ze maar gebruikt... Maar in principe kan je gewoon dingen zeggen :D

En ik vind het ook echt een leuk boek tot nu toe! Moet me beetje inhouden om niet door te lezen haha lastigggg :p


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3671 comments @Priss hij monitort ook wel actief en haalt dingen weg die niet kunnen. Dus dan krijg je denk ik ook dat mensen het niet plaatsen zodra dat duidelijk is want t verdwijnt toch weer?

En oh dat gevoel herken ik, daarom had ik het boek in 24u uit haha! respect voor iedereen die zich netjes aan t leesschema kan houden!


Priss (lisz) | 1365 comments Mod
@Odette Ohja, fair enough! Eerlijk gezegd vind ik dat ook wel verstandig, je weet maar nooit met zoiets...

En pfoe hahaha dat is wel snel! Ik probeer me er netjes aan te houden maar hmmmmm hahaha


Nienke | 331 comments Ik vind het ook moeilijk om me aan het schema te houden haha, scheelt dat ik tot nu toe ook niet heel veel tijd heb om te lezen en nog een ander boek aan het lezen ben die me aangrijpt


Laura (laurameijberg) | 531 comments Ik houd me keurig aan het schema, ik lees ook andere boeken, dus als ik echt graag wil lezen dan lees ik in die boeken.

Wat die app betreft, als zoiets hier zou zijn, zou ik er zeker opzitten denk ik. Dat anonieme trekt mij wel, dat je niet weet wie het is. Ik zou zelf niet zo snel persoonlijke dingen daarop delen, maar dat ben ik


message 44: by Tyra (new) - rated it 4 stars

Tyra | 2 comments Ik vind het echt leuk tot nu toe! Dacht eerst dat het zo'n boek zou zijn waarbij ze elkaar in real life niet kunnen uitstaan. Maar vind dit leuker! Op sommige momenten heb ik hardop zitten lachen.


Priss (lisz) | 1365 comments Mod
In tegenstelling tot de rest van jullie, heb ik me heel slecht aan het readalong schema gehouden... (Aka ik heb hem vannacht uitgelezen ^^; ) Maar ik zal me houden van het geven van spoilers :D

@Tyra, ik was ook bang dat ze elkaar in het echt niet zouden kunnen uitstaan - dat zou me net weer te cliché zijn denk ik, vond dit wel een leuke afwisseling :)

@Laura, Oh dat idee! Maar tegelijkertijd, als je alleen maar niet persoonlijke dingen met elkaar daarop deelt, dan denk ik ook dat je niet echt het gevoel hebt dat je een 'connectie' hebt met de persoon met wie je praat? :o


message 46: by Elke (new) - rated it 4 stars

Elke (elkeeea) | 1072 comments Priss wrote: "In tegenstelling tot de rest van jullie, heb ik me heel slecht aan het readalong schema gehouden... (Aka ik heb hem vannacht uitgelezen ^^; ) Maar ik zal me houden van het geven van spoilers :D

@T..."


hahaah ik reageer echt net op je update ;-)


Priss (lisz) | 1365 comments Mod
Hahahaha ik zag het! Shhhhhhhhh het zijn details dat het nog niet 31 mei is :p


message 48: by Elke (new) - rated it 4 stars

Elke (elkeeea) | 1072 comments Hahaa ik snap het wel. het is echt zon doorlees boek haha


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3671 comments Yes ik ben niet de enige! XD


Nienke | 331 comments Helemaal mee eens dat het juist leuk is dat er in het echt ook al iets ontstaat tussen Pepper en Jack!
Ik had alleen wel iets meer gesprekken verwacht tussen hun in de app, die komen er niet echt veel in voor, waardoor ik daar het gevoel van connectie tussen Bluebird en Wolf een beetje mis


« previous 1
back to top