Goodreads România discussion

155 views
Autori si bloggeri > Bine ați venit

Comments Showing 1-11 of 11 (11 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Victor (last edited Feb 16, 2020 11:20PM) (new)

Victor | 1331 comments Salut,

destul de tardiv acest thread, mai ales că invitația a fost valabilă de la bun început, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Așadar bine ați venit pe secțiunea dedicată autorilor și bloggerilor. Dacă titlul secțiunii nu e destul de intuitiv și sunteți nesiguri daca zona asta e pentru voi postati oricum si lasati-ma pe mine sa-mi bat capul cu asta.

Despre promovare stiti voi cum s-o faceti mai bine decat mine si daca vreti sa vorbiti de alti bloggeri sau giveaways ale altor autori decat voi, puteti s-o faceti tot aici.

La câți mai multi cititori!

Mai jos pun o lista cu linkuri ce privesc cartile gasita pe paginile membrilor Goodreads Romania. Daca vreti sa va scot din lista sau sa va adaug pe lista, scrieti-mi aici sau in privat:

User: Alexandru Voicescu Link: http://www.hergandco.ro/
khalessiii Link: https://www.instagram.com/biancareadss/


message 2: by Iulia (new)

Iulia (iuliadt) Salut înființarea topicului!
O să răspund și aici, în completarea postării mele din thread-ul de bun venit în grup.

Sunt Iulia Dobre-Trifan, îmi plac cărțile și gestionez o editură tânără (din 2019), Pragmatic Publishing (https://pragmaticpublishing.progsquad.ro)
Suntem editura ideilor orginiale și a autorilor debutanți.

Am publicat până acum 2 titluri, ambele non-ficțiune:
- Provocări și echilibru în coaching executiv pragmatic, scrisă de mine, prima carte despre coaching a unui autor român.

- Calendarul zâmbetelor realiste, scrisă de mine împreună cu echipa mea (Ciprian Dobre-Trifan, Andrei Cristian, Iulia Radu), un ghid de idei și recomandări de acțiune, pentru fiecare anotimp și fiecare lună a anului, care să aducă cititorului pozitivitate realistă.

Organizăm lansări de carte și suntem în căutare de autori la început de carieră, care au un mesaj de transmis și caută, la rândul lor, un partener editorial care să îi sprijine și înțeleagă!

Personal, sunt deschisă la comunicări despre cărți bune.


message 3: by Andreea (new)

Andreea Tatiana | 1 comments Buna, Sunt Andreea. Recent am terminat de scris un ebook "Faliment in 6 luni", este povestea noastra reala, a unui vis transformat in business, business care a dus la faliment.

De ce am ales sa scriu despre asta la un an de la inchidere? Pentru ca nu puteam sa las lucrurile asa, am vrut sa pun pe hartie intreaga poste, sa subliniez greselile facute, obstacolele intalnite.

Nu este un ghid de bune practici, este o experienta de viata. Ebook-ul l-am incarcat pe Amazon si Google Play/Books si as vrea sa stiu cum l-as putea include si in aceasta platforma.

Multumesc.


message 4: by Victor (new)

Victor | 1331 comments Buna Andreea, bine ai venit.

Introducerea unei carti pe o platforma poate fi facuta de catre un "bibliotecar", pozitie care este acordata in urma unei cereri facute de un membru obisnuit si dupa o evaluare facuta de adminii goodreads.

Din cate stiu, poti sa iti introduci si singura cartea, nu stiu exact cum, daca ai un cont de autor. Cartea trebuie sa fie deja introdusa ca sa ai cont de autor.

Te pot ajuta cu introducerea cartii daca-mi dai niste poze in mesaj privat cu detaliile relevante ale cartii: coperta, codul ISBN, editura, etc.


message 5: by Diana (new)

Diana (dianacosma) | 1 comments Andreea wrote: "Buna, Sunt Andreea. Recent am terminat de scris un ebook "Faliment in 6 luni", este povestea noastra reala, a unui vis transformat in business, business care a dus la faliment.

De ce am ales sa sc..."


Bună! Eu mi-am adăugat singură cărţile, aşa cum adaug şi cărţile pe care le citesc şi care nu sunt încă pe Goodreads (deşi nu sunt bibliotecar).

Cauţi titlul cărţii şi nu o să îţi apară sau o să îţi apară cărţi cu titluri similare. Acolo ai o opţiune să adaugi cartea dacă nu ai găsit-o în baza de date.

După ce mi-am adăugat o carte, am cerut să intru în programul Goodreads Authors - https://www.goodreads.com/author/program

Sper să îţi fie de folos. E drept că am făcut asta acum un an şi jumătate, dar nu cred să se fi schimbat între timp.


message 6: by Ana (last edited Aug 19, 2020 12:05AM) (new)

Ana | 137 comments Bună!

Am încercat și eu marea cu degetul și am publicat de una singură, pe vasta piață internațională, în engleza mea, atâta câtă e, ceva ce nu cred că aș fi putut publica la noi. :)

Vă ofer gratuit, dacă aveți curiozitatea și timpul, un ebook despre inadaptare și despre mutilare, scris ca poveste (nu numai pentru copii). Scenariul nu e unul realist, iar povestea în sine e dark, eu țintind cu ea categoria de children's horror - da, există.

my link text

my link text

PS Nu sunt sigură că am nimerit threadul potrivit. Rog administratorii să mă mute, dacă e cazul.


message 7: by Victor (new)

Victor | 1331 comments Buna Ana, fa-ti un thread separat asta-i asa...generalist.


message 8: by Ela (new)

Ela C | 71 comments Bună,

Sunt Ela și sunt autor la Cartea Nouă. Studiez literatura la universitate și aș vrea să cunosc autori și alți bloggeri.
Grupul pare fain :)


message 9: by Constantin (last edited May 31, 2021 11:29PM) (new)

Constantin Balaban (asiris) | 1 comments Bună ziua. Mă poate ajuta cineva cu un redactor de carte în limba română pentru debut literar? Am terminat un roman în perioada pandemiei și doresc să-l cizelez pentru publicare în 2021 la o editură din România. Romanul meu face parte din genul mystery&thriller.


message 10: by Laura (new)

Laura | 6 comments Laura, pasionată de cărți, îndrăgostită de cuvinte. Acestea sunt două motive esențiale pentru care citesc și scriu pe www.bookcaffe.ro

De la pasiunea pentru cărți și scris ele am simțit și nevoia să fiu alături de oamenii care au curajul să scrie și să publice ceea ce scriu - la editură sau self publishing, fizic sau electronic.

Mi-am dorit să lucrez în lumea cărților și am reușit să-mi împlinesc acest vis pentru o scurtă perioadă. Acum, deși nu e deloc ușor, am revenit la blog și la ideea de a transforma pasiunea mea, de a evolua, eu și de a ajuta și pe alții să-și urmeze visul dintre coperți.


message 11: by Laura (new)

Laura | 6 comments Laura wrote: "Laura, pasionată de cărți, îndrăgostită de cuvinte. Acestea sunt două motive esențiale pentru care citesc și scriu pe www.bookcaffe.ro

De la pasiunea pentru cărți și scris ele am simțit și nevoia ..."


Nu știu unde să scriu despre întrebarea asta, așa că scriu aici - replay. Poate mă poate lămuri cineva. Când termin de citit o carte aici și fac update în profilul meu Goodreads. Și când dau save sau sunt gata să postez că am terminat cartea, am de bifat să pun pe anumite conturi sociale - unclusiv Post on blog. Unde găsesc acest blog? Nu sunt autor, dar dacă pot posta pe blog cărțile citite, unde-l găsesc?
Mulțumesc!


back to top