The Feelgood Book Corner discussion

21 views
Februari 2020 > Stemmen voor het maandboek Februari

Comments Showing 1-7 of 7 (7 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Nina (new)

Nina | 274 comments Mod
Het is weer tijd voor de volgende stemronde van onze boekenclub "The Feelgood Book Corner".
Dit keer hebben wij vier boeken uitgekozen die mooi in het Valentijns-thema van deze maand passen. Hieronder is te lezen welke boeken wij hebben genomineerd en waar ze over gaan.

Jullie kunnen je stem uitbrengen op deze boeken. Ook wij brengen onze stem uit en één van de twee leest altijd mee óf zelfs allebei.
Jullie kunnen stemmen tot en met vrijdag 17 januari.

Breng je stem uit op het boek dat jij wilt lezen via deze POLL.


De Baas
Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met "een noodgeval', zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij mag dan wel bijzonder sexy zijn, toch laat Reese hem weten dat ze niet zit te wachten op zijn advies. Hij loopt grijnzend terug naar zijn eigen gezelschap.

Terug aan tafel blijft haar date tegen haar aan praten, totdat ineens de knappe bemoeial met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Hij verzint de meest bizarre en hilarische verhalen over hun zogenaamde gezamenlijke jeugd, en Reese doet met een uitgestreken gezicht mee. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker.

Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien… Tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.

Voor Nu en Altijd
Het eerste deel van de meeslepende Boonsboro Inn-trilogie.

Het prachtige hotel staat al eeuwen in hartje Boonsboro. Het heeft vreugde en verdriet gekend, oorlog en vrede, liefde en haat. Nu is het oud en moe en rijp voor de sloop. Maar dan wordt het gekocht door de familie Montgomery: drie broers, die samen een aannemersbedrijf runnen, en hun excentrieke moeder. Zij willen het pand liefdevol opknappen en nieuw leven inblazen door er een bed & breakfast in te beginnen: de Boonsboro Inn.

Beckett is de architect van het Montgomery-familiebedrijf, maar dat betekent niet dat hij bang is om zijn handen vuil te maken. Iets aan het oude hotel drijft hem ertoe alles op alles te zetten om er iets moois van te maken. Hij zou bijna denken dat hij er zijn hart aan heeft verloren, ware het niet dat hij dat al jaren geleden is verloren aan Clare Brewster. Maar zij ziet hem als een goede vriend. Hoe maakt hij zonder haar af te schrikken duidelijk wat hij voor haar voelt? Dan krijgt hij opeens hulp uit onverwachte hoek...

Altijd het bruidsmeisje
Maddie is enorm gevleid als haar beste vriendin Lauren haar vraagt bruidsmeisje en ceremoniemeester te zijn op haar huwelijksdag. Maar die eer brengt ook een fikse verantwoordelijkheid met zich mee – of ze de hele trouwerij graag even in recordtempo wil plannen!
Maddies wereld staat volkomen op zijn kop: aan de ene kant een overgelukkige vriendin (die jammer genoeg wel wat akelige bridezillatrekjes vertoont), en aan de andere kant een vriendin die maar niet kan stoppen met huilen omdat ze gaat scheiden. En tot overmaat van ramp zijn er ook nog Will en Tom. Will is grappig en houdt van een feestje en Maddie heeft altijd heel veel lol met hem. Tom is stroef en afstandelijk en ze kan niet echt hoogte van hem krijgen, dus waarom kan ze hém nou niet uit haar hoofd zetten…?

De flirtcursus
Ted heeft haar buik vol van de liefde, ze heeft hele andere zorgen nu ze er met haar twee dochters alleen voor staat. Hoe moet ze de huur voor de komende maand bijvoorbeeld betalen? En wanneer heeft ze eens een moment voor zichzelf? Vriendin en fitgirl Soraya is al járen op zoek naar een leuke man, maar het lijkt alsof ze alleen maar hopeloze types tegenkomt. Samen komen ze op het idee om een flirtcursus op te zetten! Ted bedenkt een slim concept, het moet wel een succes worden. Dat niet alles zich laat plannen, merken ze allebei al snel.


message 2: by Mary (new)

Mary Net gestemd en net was het gelijkspel.....


message 3: by Nina (new)

Nina | 274 comments Mod
Super leuk dat we al zoveel stemmen hebben.. En wat een spannende poll nu!
Ik ben heel benieuwd welk boek het uiteindelijk gaat worden!


message 4: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 142 comments Wordt inderdaad spannend, drie boeken met evenveel stemmen.


message 5: by Jennifer (new)

Jennifer | 191 comments Mod
Wie oh wie brengt de verlossende stem uit ;)


message 6: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 142 comments Er heeft nog iemand gestemd, want nu staat er een boek voor.


message 7: by Jennifer (new)

Jennifer | 191 comments Mod
Morgenavond sluit de poll! Wil jij nog stemmen... of je stem veranderen doen dat dan nog snel!


back to top