Fanatieke Nederlandse Lezers discussion

More Than This
This topic is about More Than This
note: This topic has been closed to new comments.
71 views
Archief 2019 en ouder > Boek van de maand november (LGBT): More Than This (Patrick Ness)

Comments Showing 1-25 of 25 (25 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Elke (new)

Elke (elkeeea) | 1262 comments Hier kunnen we discussiëren over het boek van de maand november. Het thema is LGBT en het gekozen boek is More Than This van Patrick Ness. Wie lezen er mee?


message 2: by Elke (new)

Elke (elkeeea) | 1262 comments Ik zelf sla deze maand even over. Ik heb het heel druk en het boek lijkt mij niet echt geweldig. Toch ben ik benieuwd wat jullie er van vinden, dan kan ik m misschien alsnog aan mijn to-read list toevoegen!


Beatrix Minkov (beatrixminkov) Hihi, ik had net bijna ook een topic geopend, maar voordat ik enterde zag ik toevallig dat je me net voor was ;).

Ik lees deze maand mee. Heb het boek toevallig 2 weken geleden gekocht bij Waterstones en hij staat al een hele tijd op mijn TBR :). Hoop dat het ook lukt qua tijd, want november wordt een vrij drukke maand en ik lees echt TRAAG in het Engels :p


message 4: by Yasmijn (new)

Yasmijn | 870 comments Ik lees ook niet mee deze maand.. Heb het boek van de maand september (the wind-up bird chronicle) nog niet eens uit hahaha!


message 5: by Lisa (new)

Lisa Ik lees ook niet mee, ik heb dit boek niet en ik ben er ook niet echt in geinteresseerd


message 6: by Elke (new)

Elke (elkeeea) | 1262 comments @Beatrix ik was druk aan het studeren en toen dacht ik: "Ooh ja, het boek van de maand!" in Groningen noemen we dat SOG ;-)


Beatrix Minkov (beatrixminkov) @Elke: Dat klinkt als een heel bekend fenomeen, ja. En dan last-minute stressen en doordraaien en jezelf voor te nemen dit niet meer te doen (Lees: dat gaat natuurlijk dan weer op dezelfde manier :p).


message 8: by Elke (new)

Elke (elkeeea) | 1262 comments @Beatrix hahaha ja dat klinkt ook allemaal heel herkenbaar! ;-)


message 9: by Yasmijn (new)

Yasmijn | 870 comments echt? dat gebeurt mij nou nooooit! ;)


Carola (carola-) Ik lees mee :) Als m'n huidige boek uit is...


message 11: by Tineke (new)

Tineke Ik voel me echt stom dat ik nu ook ga afzeggen! De reden is dat ik het boek me helemaal niets lijkt. Hier en daar wat research gedaan en tot de conclusie gekomen dat ik me waarschijnlijk alleen maar zal opvreten :-P


Mandy Ik ben nog bezig met andere boeken maar ga daarna wel meelezen. Nieuw genre voor mij, dus ik vind dat ik het tenminste eens geprobeerd moet hebben ;)

Voor de geïnteresseerden: ik heb het ebook, en kan hem doorsturen. Als je hem wilt moet je mij even een berichtje sturen!


message 13: by Linde (new) - added it

Linde (linderietveld) Ik doe deze maand ook niet mee (best wel heel stom omdat ik het boek zelf heb genomineerd en ik hem al heel lang wil lezen) maar ik zit midden in mijn examens, dus dat lijkt me niet erg slim!

Ik ben erg benieuwd wat degene die mee gaan doen met deze maand er van vinden. De Chaos Walking trilogie van Patrick Ness vond ik namelijk echt fantastisch!


message 14: by Jessica (new)

Jessica Ik doe deze maand ook niet mee.


Mandy Leest er iemand wél mee? Ik ben nu zelf halverwege. Het boek leest makkelijk weg, maar tot nu toe vind ik het nog niet zo boeiend. Maar ik ben al op de helft, dus dan lees ik hem toch maar uit... ;) Niet mijn genre denk ik zo, te young-adult en te sci-fi-ig.


message 16: by Yasmijn (new)

Yasmijn | 870 comments Carola en Beatrix volgens mij!


Carola (carola-) Nog niet begonnen want moet eerst mijn huidige boek uitlezen, maar daarna ga ik aan deze beginnen ja :D


Beatrix Minkov (beatrixminkov) Ik lees inderdaad mee, ja :). Ik moet nog 40p in het boek wat ik nu aan het lezen ben, en ga er straks dan in beginnen. Ben benieuwd!


message 19: by Rosanne (new) - added it

Rosanne Ik heb hem toevallig vanmiddag gekocht (thanks Linde, dat je me hierop wees!) dus als de drukte in mijn leven het toelaat wil ik graag meedoen. Deze maand ga ik namelijk naast mijn baantje ook vrijwilligen bij het IDFA :)

De cover vind ik in ieder geval erg aantrekkelijk!


Mandy Ik heb hem zojuist uitgelezen! Ondanks dat ik het boeiend genoeg vond om hem uit te lezen, was het zeker geen boek voor mij. Aangezien jullie allemaal pas net/nog net niet begonnen zijn zal ik hier inhoudelijk nog niet zoveel zeggen. ;)


Beatrix Minkov (beatrixminkov) Ik ben nu ergens rond p.100 (gaat niet zo snel, want lees er alleen 's avonds een halfuurtje uit voordat ik ga slapen, omdat 'ie te 'zwaar' is om mee te slepen ;) ).
Kan er inhoudelijk dus ook nog niet zo veel over zeggen. Ik hou van de schrijfstijl van Patrick Ness, al moet ik toegeven dat ik dit boek qua opbouw wel een stuk langzamer vind dan zijn anderen...


Carola (carola-) Ik ben eindelijk begonnen :) Ben nu rond pagina 40 en vind 't wel fascinerend... Het mag wel wat sneller gaan, maar goed. Ik ben benieuwd!


Carola (carola-) Ik heb hem uit! In een paar dagen uitgelezen :) Ik vond het echt een heel goed en mooi boek, kon niet stoppen met lezen. En stiekem vond ik het eerste gedeelte (view spoiler) het leukste, echt ontzettend goed geschreven. Moet ik er wel bij zeggen dat dit wel echt één van mijn favoriete genre/genrecombo's is dus dat hielp ;-)


Salma (salma_ismi) Nou ik heb nog vier dagen om te beginnen en om hem uit te lezen haha. Gelukkig heb ik dit weekend veel tijd. Het onderwerp lijkt me wel interessant en inderdaad, the knife of never letting go was echt een goed boek!


Mandy Carola: ik vond deel 1 ook het leukste, dat maakte me ook heel nieuwsgierig en gaf me hoge verwachtingen voor de rest van het boek, daarna vond ik het echt afnemen. Maar zoals ik al zei: niet mijn genre (niet vanwege het LGBT wat het maand-thema is, maar vanwege het yound-adult/dystopian). Ben benieuwd hoe je het gaat vinden Salma!


back to top
This topic has been frozen by the moderator. No new comments can be posted.