Βιβλιοσκώληκες discussion

44 views
Ο Ιστορικός οδηγός Λονδίνου και περιχώρων - παρουσίαση στην Αθήνα

Comments Showing 1-13 of 13 (13 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Evi (new)

Evi Routoula | 173 comments Καλημέρα και πάλι,
για όποιον ενδιαφέρεται είτε για την ιστορία είτε σκέφτεται να επισκεφτεί την πρωτεύουσα της Αγγλίας είτε γενικά του αρέσει να μαθαίνει για μνημεια και μέρη τουριστικού ενδιαφέροντος, κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο μου που ονομάζεται "Ιστορικός οδηγός Λονδίνου και περιχώρων". Μπορείτε να το προμηθευτείτε από την amazon σε έντυπη μορφή στην τιμή των 15 ευρώ. Για τους λάτρεις του ηλεκτρονικού βιβλίου, και ειδικά για την εβδομάδα από 15 έως 22 Νοεμβρίου μπορείτε να αγοράσετε τον Ιστορικό Οδηγό μόνο με 0.99 αγγλικές λίρες από την amazon.co.uk, αντί της κανονικής του τιμής που είναι 2 λίρες.
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_n...


message 2: by Spirou (new)

Spirou | 453 comments Mod
Αχ μεγάλο όνειρο να πάω στο Λονδίνο για ένα μήνα, να έχω χρόνο να τα δω ΟΛΑ!! Αν και έχω επισκεφτεί την Αγγλία 3 φορές, στο Λονδίνο πάτησα μόνο για ελάχιστα λεπτά.
Σ'ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!


message 3: by Evi (new)

Evi Routoula | 173 comments Δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν αφού είμαστε όλοι Έλληνες σε αυτό το γκρουπ, αλλά εγώ θα ήθελα να το ανακοινώσω ( μοιράζομαι την χαρά μου!). Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε η αγγλική έκδοση του Οδηγού μου.

http://www.amazon.com/dp/B00PYAM79I


message 4: by Margaret (new)

Margaret | 543 comments Πολλα συγχαρητήρια Evi!


message 5: by Stratos (new)

Stratos | 12 comments Εχω πάει στο Λονδίνο τρεις φορές και είναι μια πόλη με πολλά ενδιαφέροντα. Αρκεί να τα ξέρεις. Εχω και τον γιό μου που σπουδάζει στο Σαουθάμπτον. Αρα στα σχέδια μου είναι να τον προμηθευτώ.


message 6: by Spirou (new)

Spirou | 453 comments Mod
Μπράβο Evi!!


message 7: by Evi (new)

Evi Routoula | 173 comments Σας ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια! Να είστε πάντα καλά!


message 8: by Evi (new)

Evi Routoula | 173 comments Αν κάποιος από εσάς είναι στο facebook, θα μπορούσε ίσως να κάνει ένα like στην σελίδα που δημιούργησα για το βιβλίο μου; Θα βοηθούσε να το δει περισσότερος κόσμος. Σας ευχαριστώ πολύ!
Η σελίδα είναι η κάτωθι:
https://www.facebook.com/pages/Histor...


message 9: by Spirou (new)

Spirou | 453 comments Mod
έκανα!


message 10: by Evi (new)

Evi Routoula | 173 comments Spirou, σε ευχαριστώ πολύ!


message 11: by Margaret (new)

Margaret | 543 comments Εγω έχω μια σελίδα στο Facebook που μου την έφτιαξε μια ανηψια μου κι ούτε θυμάμαι το συνθηματικό για να μπω! Αλλα αυριο θα κάνουν like ολα τα φιλαράκια μου .


message 12: by Evi (new)

Evi Routoula | 173 comments Σε ευχαριστώ Μαργαρίτα! Να είστε όλοι καλά!


message 13: by Evi (new)

Evi Routoula | 173 comments Καλημέρα και πάλι,

Στις 26 Απριλίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 2.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μου στην Αθήνα στο ουζερί "Φιλόξενη Εύβοια" ( Κρήτης 28- πλατεία Αγίου Παύλου, δίπλα στο Μεταξουργείο). Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Χρήστος Αναστασόπουλος. Θα προλογίσει και θα συντονίσει την συζήτηση η επικοινωνιολόγος Στέλλα Χατζή και θα διαβάσει αποσπάσματα ο ηθοποιός Γιώργος Λούκος.

Θα είναι μεγάλη χαρά μου να σας δω εκεί αν μπορείτε. Θα πιούμε τσιπουράκια, θα φάμε μεζεδάκια και θα μιλήσουμε για το όμορφο Λονδίνο και όχι μόνο.


back to top