1001 könyv, amit megpróbálsz elolvasni, mielőtt meghalsz discussion

43 views
Általános mindenféle > Végleges lista?

Comments Showing 1-5 of 5 (5 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Viharmacska (new)

Viharmacska | 87 comments Cirmosaim, linkelne valaki egy végleges listát, már linkelhető ilyen? Vagy elküldhető? Paul Bryant értékeléseiben ott vannak a változások, de csak kényelmesebb lenne.
(view spoiler)


message 2: by NannyOgg (last edited Sep 16, 2019 10:34AM) (new)

NannyOgg | 89 comments Jajmár, mit burjánzik az 1001-sznobizmus a Molyon, te! Így is 1300+ könyvről van szó, hát ha még a listát kiindulópontnak használjuk, akkor tényleg "olvass, amit akarsz" könyvklub leszünk. (Amúgy meg persze, hogy annak használjuk, én így szedtem fel Ishigurót és így nem érdekel tovább Rushdie különösebben. :P)

Az én molyos listám az végleges. Rajta van az összes kiadás (a magyar is). De amúgy van 1001 app, az is frissített, meg biztos lebegnek kiadásonként külön listák a GR-en.


message 3: by Viharmacska (new)

Viharmacska | 87 comments Hát ez az, hogy ha rajta van az összes, akkor nem végleges, mert a harmadik az (eddigi) végleges :)
Nyehh, gondoltam, berakom a spoiler alá, hogy ne ezt ragadjátok meg... :D de tényleg burjánzik, egy csomó kihívásban feltétel, hogy legyen 1001-es isa könyvek közt, vagy kivételeznek az 1001-esekkel, vagy 19 féle könyv 2019-ben, és az egyik "féleség" az ezeregyesség. Erre gondoltam. Békesség. =)


message 4: by NannyOgg (new)

NannyOgg | 89 comments Viharmacska wrote: "Hát ez az, hogy ha rajta van az összes, akkor nem végleges, mert a harmadik az (eddigi) végleges :)
Nyehh, gondoltam, berakom a spoiler alá, hogy ne ezt ragadjátok meg... :D de tényleg burjánzik, ..."


Ja, hogy neked konkrétan az aktuális 2018-as kell? Azt még nem láttam így külön. A GR-en csak azt sorolták fel, ami kiesett meg ami jött helyette, én onnan frissítettem. De az appban tudsz rá szűrni.


message 5: by Viharmacska (new)

Viharmacska | 87 comments Fogalmam sincs az appról, oktalantelefonos cica vagyok :D Mindegy, annyira nem fontos, csak gondoltam, megkérdem, hátha.


back to top

1013656

1001 könyv, amit megpróbálsz elolvasni, mielőtt...

unread topics | mark unread