Goodreads Librarians Group discussion

13 views
Adding New Books > please add

Comments Showing 1-2 of 2 (2 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 378 comments * Title Ouders uit elkaar, heb ik dat!
* Author(s) name(s) Lianne van Lith, Marjolijn van Dorp
* ISBN (or ASIN) 9789055993000
* Publisher GVMedia
* Publication date 2014
* Format
* Description
“De prins en prinses leefden samen nog lang en gelukkig…” NOT!

In sprookjes is dit het gelukkige einde. Onzin! In het echt gaat het vaak heel anders. Was je vroeger een uitzondering als je ouders gingen scheiden? Nu ben je uniek als ze bij elkaar blijven.

Als jouw ouders hebben besloten om uit elkaar te gaan, dan heb je dat maar te accepteren als hun kind. Dat is toch super irritant! Zit je dan met al je vragen. Bij wie ga ik wonen? Waarom gaan jullie uit elkaar? Hoe gaat het met mijn verjaardag? Waarom maken jullie ruzie?

Hoe ga je daar nou mee om? Heb jij als enige deze vragen? Lees de verhalen van andere jongeren en je zult zien dat er veel overeenkomt. De acties, feiten en tips helpen jou om met de scheiding van jouw ouders om te gaan.

Geef het boek ook eens aan je ouders, kunnen zij misschien nog iets leren. Want achteraf praten is zo makkelijk, dus kijk in het boek naar hoe het niet moet en doe het op jouw manier beter!
* Page count 112
* Link to book page https://gvmedia.nl/product/ouders-uit...

I've got a copy from the library in my hand. I don't know if it is a hardback or not because my library makes everything hardback, but hence I do know the page count :)


back to top