Goodreads Librarians Group discussion

17 views
Adding New Books > Add new book: "Top Ten-listan" by Frida Gråsjö

Comments Showing 1-3 of 3 (3 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Malin (last edited Apr 02, 2019 04:19AM) (new)

Malin (parsnip_road) | 31 comments Hi,

Could someone, please, add the following Swedish book, please?

TIA
/Malin

* Title: Top ten-listan
* Author(s) name(s): Frida Gråsjö
* ISBN (or ASIN): 9788726168617
* Publisher: Saga Egmont
* Publication date: 2019-03-25
* Format: e-book
* Description: (see below)
* Page count: 188
* Link to book page: https://www.lrdigital.dk/en/Top-tenli... (this is where you come when going to "books" from the publisher's page: https://www.sagaegmont.com/home/?lang=en)

Description:
Uppbrottet med Markus kom som en blixt från klar himmel. Sara var helt oförberedd, när hon kom hem och fann honom sitta vid köksbordet, han hade redan flyttat sina saker från lägenheten de delade. Sara hade väntat på att de skulle förlova sig, och nu var de som främlingar för varandra.

På väg hem på nattbussen efter ett försök till en trevlig utekväll med tjejkompisarna hittar Sara en annan ung kvinnas kalender. När hon öppnar den för att se om hon kan få någon ledtråd om vem ägaren är så hittar hon istället en lista. Top ten-listan för det nya året. Några dagar senare blir Sara utmanad av sina föräldrar, om hon tar tag i sitt liv, genomför några projekt och försöker komma över Markus så ska hon få en bil. Frestad av erbjudandet, och möjligheten till att föräldrarna ska sluta tjata drar hon upp listan hon funnit och visar dem. "Jag HAR redan mål för nästa år, sa hon med en triumferande min och höll upp listan. Se själva, jag har funderat ut flera stycken."

Föräldrarna är överlyckliga, men Sara, som inte ens läst igenom listan innan, får genast en sjunkande känsla i magen. Hur ska hon, som inte ens kan gå till jobbet utan att börja gråta, genomföra aktiviteterna på en främlings lista under ett år?


message 3: by Malin (new)

Malin (parsnip_road) | 31 comments Thanks a lot!


back to top