Suomalainen lukupiiri discussion

Puolikas keltaista aurinkoa
This topic is about Puolikas keltaista aurinkoa
20 views
TBR-kirjat > Chimamanda Ngozi Adichie: Puolikas keltaista aurinkoa

Comments Showing 1-7 of 7 (7 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new) - added it

Tytti | 2539 comments Uusi vuosi lähestyy kovaa vauhtia ja ajattelin, että tammikuullekin olisi hyvä jo saada jokin kirja valittua. Päätin sitten diktaattorina valita TBR-listalla pitkään kärjessä olleen nigerialaisen Chimamanda Ngozi Adichien Puolikas keltaista aurinkoa, joka on saanut 8 ääntä (yhden minulta) ja 694 pistettä. Se sopii myös ajankohtaan, sillä Biafran sotaa käytiin vielä vuonna 1969; Biafran joukot antautuivat tammikuussa 1970. Lisäksi tuntuu, että puolikaskin aurinkoa tekisi ihan hyvää tällä hetkellä...

Kirjassa on noin 600 sivua, joten miten on, haluaisitteko sen jaettavan kahdelle kuukaudelle vai riittääkö yksi? Loppuvuosi ja muut luettavat ovat vielä auki, mutta katsotaan niitä sitten myöhemmin.

Uusille jäsenille tiedoksi, että ryhmän TBR-listopia löytyy alla olevasta linkistä. Siellä voi siis äänestää kirjoja, jotka ovat ehkä jostain syystä jääneet lukematta ja joita haluaisitte lukea lukupiirissä. (Ensimmäisen äänen arvo on 100 pistettä, toisen 99 jne.) Niistä aina valitaan eniten pisteitä saaneiden joukosta jokin siihen tilanteeseen sopiva, yleensä ensimmäinen, minkä jälkeen poistan sen sitten listalta.
https://www.goodreads.com/list/show/1...


message 2: by Tytti, The Head Honcho (new) - added it

Tytti | 2539 comments Keskusteluketju kirjalle. Yksi vain tällä kertaa, mutta täällä voi keskustella myös, kunhan varoo spoilereita.

Puolikas keltaista aurinkoa (spoilereita)


message 3: by Tytti, The Head Honcho (new) - added it

Tytti | 2539 comments Kuinka moni on tätä lukemassa? Itse olen vasta ensimmäisessä osassa, ja ehkä vielä vähän odottelukannalla, että se varsinainen tarina alkaisi.


message 4: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new) - rated it 3 stars

Annamariah | 1745 comments Tarkoitus olisi lukea, mutta en ole vielä ehtinyt kirjastoon asti... Hetki siis vierähtää, ennen kuin pääsen aloittamaan. Haluaisin saada Buddenbrookit lopultakin luettua loppuun ja palautettua ennen kuin kannan kirjastosta taas valtavan vuoren uutta lukemista.


Desertorum | 1123 comments Minut tämä imaisi mukanaan niin että Mennyt maailma jäi toiseksi. Minulla on enää 100sivua jäljellä, jotka toivon lukevani tänään loppuun.


message 6: by Ronja (new)

Ronja (roszanen) | 289 comments Tarkoitukseni on lukea tämä kirja, kunhan ehdin.


Lumissa | 787 comments Minä odottelen tätä jo innolla, mutta pakko kyllä vajentaa kirjastosta lainattujen pinoa ennen kuin uskaltaa laittaa siihen jatkoksi 600 sivua lisää luettavaa. Noh, kommentoin sitten jälkijunassa jos ei muuten ehdi :)


back to top