Suomalainen lukupiiri discussion

23 views
Popsugar 2019 > 14. A book you see someone reading on TV or in a movie

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 713 comments -


message 2: by Tytti, The Head Honcho (last edited Dec 07, 2018 03:00PM) (new)

Tytti | 2539 comments Minä muistan vain, että David Copperfieldia luettiin Tuulen viemässä ja kanadalaisessa indieleffassa Molly Maxwell päähenkilö lukee Lolitaa (ihan tarkoituksella). Gilmoren tytöissä tietty luettiin paljon, mutta en muista mitä, ja loppukaudet jäivätkin minulta katsomatta.

Mahdollisesti myös Rajasta tehdyssä sarjassa luettiin jotain, ja näin voisi myös kuvitella Ruusunen-kirjasta tehdystä, joka muuten on Areenassa jonkin aikaa, joten sopisi kirja+leffa-haasteeseen, jos kirjoja on saatavilla. (Miksi muuten kolme mainitsemistani kertoo nuoren tytön ja aikuisen miehen kielletystä suhteesta? Kaksi heistä on vielä äidinkielen opettajia ja kolmas on kirjailija...)

Mutta nuo ovatkin suunnilleen ainoat, joista mulla on jotain muistikuvia, muiden kohdalla se on sitten ihan hakuammuntaa, enkä nykyisin enää katso niin paljon sarjoja, leffoja jonkun verran. Paitsi että Call me by Your Namessa luettiin, mutta mitähän nekin olivat... Ehkä jonkin lukupiirileffan voisi katsoa.


message 3: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new)

Annamariah | 1764 comments Gilmoren tyttöjä katsoneille löytyy kyllä lista avuksi.


message 4: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 713 comments En ole aikaisemmin katsonut Gilmoren tyttöjä, mutta nyt olen sitä verkkaiseen tahtiin katsellut. Tämä haastekohta tuli melkein kuin tilauksesta.


message 5: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Joo, onhan ne kirjat listattu, mutta monessa on kai myös sarjassa mainitutkin, ei pelkästään luettavina olleita. Ja sitä paitsi haluaisin muistaa nähneenikin sen, en pelkästään pitää sitä todennäköisenä, eli vähintäänkin etsimällä kyseisen jakson jostain. Mutta katsotaan sitten loppuvuodesta, miten tarkkaan asiasta vielä ajattelen.


Riina - huono_lukija | 17 comments Orange is the new blackissa luetaan myös paljon, niistäkin kirjoista löytyy netistä listoja. Ja Frendeissä on luettu ainakin Cujo ja Pikku naisia.


back to top