Suomalainen lukupiiri discussion

21 views
Popsugar 2019 > 21. A book by two female authors

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 681 comments -


message 2: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Jotenkin hauskaa, että melkein ainoa kirja, joka minulla tulee mieleen tätä kohtaa ajatellen, on Keisari Aarnio: Huumepoliisi Jari Aarnion uskomaton tarina. Mutta Nainen parvekkeella tai sen jatko-osa sopisi myös. Taitaa myös olla pari äiti-tytär-paria, Eppu Nuotio ja Virpi Hämeen-Anttila äiteinä, mutta taitavat olla enemmän nuortenkirjallisuutta.


message 3: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new)

Annamariah | 1745 comments (Englanninkielisen) romantiikan ystäville löytyy ainakin Christina Lauren, joka on Christina Hobbsin ja Lauren Billingsin yhteinen kirjailijanimi.

Jännäri-/trilleripuolelta löytyy Greer Hendricks ja Sarah Pekkanen, joiden ensimmäinen romaani The Wife Between Us on hyvin suosittu.

Jos haluaa päästä helpolla ja lukea lastenkirjallisuutta, Sinikka ja Tiina Nopola ovat kirjoittaneet yhdessä Heinähattu ja Vilttitossu ja Risto Räppääjä -sarjat.


message 4: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 681 comments Jälkikasvulle on ilmeisesti pukin kontista tulossa joku Risto Räppääjä, joten sen olisikin aina passeli valinta tähän


message 5: by Ronja (last edited Dec 08, 2018 04:49AM) (new)

Ronja (roszanen) | 289 comments Annamariah wrote:"Jännäri-/trilleripuolelta löytyy Greer Hendricks ja Sarah Pekkanen, joiden ensimmäinen romaani The Wife Between Us on hyvin suosittu."

Lämmin suositukseni tälle romaanille!

Oma valintani tähän kohtaan lienee Mary Ann Shafferin ja Annie Barrowsin The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society.


message 6: by Mirka (new)

Mirka (akrim) | 23 comments Arja Puikkosen ja Emma Puikkosen (äidin ja tyttären) teos Äänihäkki oli mukava lukukokemus.


back to top