Suomalainen lukupiiri discussion

18 views
Popsugar 2019 > 36. A ghost story

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 710 comments -


message 2: by Elina (new)

Elina (elluetut) | 65 comments Tuleeko mieleen kummitustarinoita, jotka ei olisi pelottavia?


message 3: by Tytti, The Head Honcho (last edited Dec 30, 2018 11:23AM) (new)

Tytti | 2539 comments Itse löysin tämän jostain, Kauko Röyhkän Aave joka maalasi taulun. En ole lukenut, mutta ei kuulosta pelottavalta. Ei ole turhan pitkäkään.

Klassisempaa tyyliä edustaa sitten Ajattomat aaveet, mutta niiden pelottavuudesta en sitten tiedä.

Kinsellan Kevytkenkäinen kummitus on sitten chick-littiä.


message 4: by Ronja (new)

Ronja (roszanen) | 289 comments Latasin Amazonista ilmaiseksi lyhyen e-kirjan Dinner With A Highland Ghost. Rimanylitys lukuhaasteen osalta, kirjallisesti ehkä rimanalitus... 😉


message 5: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Toni Morrisonin Minun kansani, minun rakkaani on ilmeisesti jonkinlainen "ghost story", sellaiseksi sitä on joku ainakin kuvaillut.


message 6: by Lumissa (new)

Lumissa | 798 comments Voin jakaa kirjaston uutuushyllystä löytyneen tapauksen tännekin, jos jollakin muullakin on tämä kohta täyttämättä: Kummituksia , eli Luonollisia Aavis-juttuja, Valistuksen lisäksi. Lyhykäisesti ja vapaasti Saksan kielestä Suomeksi tulkitut J. J-da

Kokonaiset 42 sivua (ml. esipuhe) 1800-luvun alun kummitustarinoita. Ja nämä tulevat vielä sillä twistillä, että jokaisen jälkeen selvitetään, mikä luonnollinen selitys tarinan takana on. Mietin kyllä hetken, että täyttääkö se nyt sitten kummitustarinan kriteerin, jos kummitusta ei edes tarinan maailmassa oikeasti ole olemassa, mutta nyt saa kyllä luvan kelvata.


back to top