Goodreads Librarians Group discussion

20 views
Adding New Books > please add

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 378 comments * Title Kom vanavond met verhalen...
* Author(s) name(s) Robert Alberdingk Thijm, Mano Bouzamour, Adriaan van Dis, Coot van Doesburgh, Maria Goos, Paul Haenen, Boris van der Ham, Marcia Luyten, Joost Röselaers, Gijs Scholten van Aschat, Floris Tilanus, Nicoline Wisse Smit, Nelleke Viëtor, Lot Vekemans, Marion Pauw, Jan Terlouw
* ISBN (or ASIN) 9789460039775
* Publisher Uitgeverij Balans
* Publication date 21 november 2018
* Format Hardcover
* Description
In het hart van de winter, als de dagen het kortst zijn, wordt in alle culturen, sinds ver voor het begin van onze christelijke jaartelling, feest gevierd als de dagen weer langer worden en het zonlicht terugkeert. En bij dat feest horen verhalen. De oude Egyptenaren verhaalden over de geboorte van de zonnegod Osiris, de Grieken noemden hem Helios. De Kelten hadden Belenos, de Chinezen Xihu, de Perzen vertelden over Mithras. Het zijn verhalen over hoop en verbondenheid, om ons eraan te herinneren dat het goede zal overwinnen, over het wonder dat er altijd een nieuw begin is.

Kom vanavond met verhalen… bevat vijftien hartverwarmende, waargebeurde verhalen van meestervertellers voor aan de kersttafel, rond de kerstboom of gewoon voor bij de centrale verwarming. Want wat is een mooier cadeau om door te geven dan een kerstverhaal?
* Page count 168
* Link to book page https://www.uitgeverijbalans.nl/boeke...


message 2: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 378 comments Can someone please do this or is there information missing?


message 4: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 378 comments Thanks!


back to top