Goodreads Albania discussion

47 views
Libri i fundit qe keni lexuar :)

Comments Showing 1-3 of 3 (3 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Denis (last edited Nov 30, 2018 07:01AM) (new)

Denis | 1 comments Mendova ta hapja kete teme ne forum per librat e fundit qe kemi lexuar ne menyre qe te informohemi per libra te ndryshem dhe te shkembejm opinione :)

Libri i fundit qe kam perfunduar eshte i Victor Hugo Ninety-Three dhe me ka terhequr shume e kam vlersuar dhe me 5 yje ketu ne goodreads .

Ndersa ai qe aktualisht po lexoj ( i cili ishte syqerim nga nje mikesh ) eshte The Boy Who Sneaks in My Bedroom Window qe s po me jep nje pershtypje te mire por me kan mebtur dhe ca faqe dhe shpresoj ta perfundoj ehhehhe xp


message 2: by Kjevi (new)

Kjevi | 3 comments Mod
Pata nisur librin KORBA te Nikos Kazantzakis sepse degjoja te flitej shume per te por nuk e kam perfunduar akoma sepse nuk me pelqen, nuk gjendem fare ne te. Mbase nuk kam ditur une ta lexoj sic duhet por nuk arrij dot te perqendrohem me ne te edhe pse u perpoqa ta perfundoj. Fatkeqesisht nuk eshte i vetmi libër qe me ka zhgenjyer nga sugjerimet e te tjereve.

Tani po lexoj SPUTNIK SWEETHEART te Murakami (sugjerim nga nje mik) dhe me duket interesant, i thjeshte dhe i rrjedhshem ne lexim. Me shume mund te flas per te pasi ta mbaroj.


message 3: by Ana (new)

Ana Br (miamae) | 1 comments Libri më i fundit që kam lexuar dhe që më ka pëlqyer është 1Q84 - Haruki Murakami. Stil i veçantë dhe me ide interesante


back to top