Books Ever After discussion

61 views
Augustus 2018 > Extra maandboek Augustus 2018 - The Story of Us - Dani Atkins

Comments Showing 1-39 of 39 (39 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Priss (new)

Priss (lisz) | 1375 comments Mod
Het extra zomermaandboek van deze maand is The Story of Us geworden!

Emma Marshall can't wait to marry her childhood sweetheart, Richard. But then a tragic accident changes everything, and introduces a stranger, Jack, into her life. Gorgeous and mysterious, Jack is like no-one Emma has met before. But Richard is the man she loves...

Two different men.

Two different destinies.

How will Emma end her story?


Lees je mee?


message 2: by Priss (new)

Priss (lisz) | 1375 comments Mod
Deze ga ik proberen mee te lezen! :D


message 3: by Janneke (new)

Janneke | 569 comments Leuk! Ik had hem voor de zekerheid al op mijn ereader gezet, dus ik lees mee!


message 4: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3679 comments Ik lees meeeeeeeee!!!!! Voor het eerst in lange tijd dat er een boek is gekozen dat ik nog niet heb gelezen en wel wil lezen, en dan een van mijn favo auteurs én van mijn 18 tbr 2018, whoohoo!


message 5: by Elisa (new)

Elisa (elisamck) Zo gehuild bij 'Versplinterd'! Ik hou mijn hart alvast voor deze..


message 6: by Jelka (new)

Jelka | 77 comments Heb het boek gevonden op cloudlibrary dus ik ga proberen mee te lezen.


message 7: by Nina (new)

Nina | 313 comments Is dit boek nog niet in het Nederlands vertaald?


message 8: by Priss (new)

Priss (lisz) | 1375 comments Mod
Hij is inderdaad nog niet vertaald Nina :o


message 9: by Nina (new)

Nina | 313 comments Jammer!


message 10: by Yv (new)

Yv (yv87) | 577 comments Deze trekt me wel! Als ik tijd over ga houden, ga ik 'm zeker meelezen.


message 11: by Valerie (new)

Valerie (valeriemeij) | 99 comments Ik wil meelezen!


message 12: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3679 comments Ik denk ook niet dat ze hem gaan vertalen, de uitgeverij heeft de andere boeken van Dani Atkins laten uitlopen aka niet nieuw meer leverbaar en dat is meestal een slecht teken....


message 13: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3679 comments Oh en goed nieuws: de epub is maar 6,49 bij onze webshop! https://www.libris.nl/westerhofboeken... (7,13 bij bol.com)


message 14: by Fransinda (new)

Fransinda Geers Oh deze ga ik weer eens meelezen met jullie als ik tijd heb haha. Ik vond Versplinterd ook zo mooi, dus ben heel benieuwd naar deze!


Annemieke / A Dance with Books (adancewithbooks) Odette wrote: "Oh en goed nieuws: de epub is maar 6,49 bij onze webshop! https://www.libris.nl/westerhofboeken... (7,13 bij bol.com)"

Ik heb wel vaker gezien dat sommige ebooks bij jullie goedkoper zijn. Mooi!


message 16: by Maartje (new)

Maartje De Groot | 330 comments Ik doe mee met een luisterboek


message 17: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3679 comments @Annemieke ja dat valt mij ok op, vooral voor Engelstalige epubs! Op Nederlandse zit natuurlijk vaste boekenprijs, en qua Engelstalige fysieke boeken is het moeilijk om met online te concurreren omdat er voor boekhandelaren eigenlijk maar 1 importeur van Engelstalige boeken is, en dan hebben we te maken met inkoopkosten en invoer en btw, dan kun je niet veel meer tornen aan je winstmarge :P


message 18: by Maartje (new)

Maartje De Groot | 330 comments Ik ben al op de helft!!!! Vind het wel een boeiend verhaal, al komen er wel wat clichés langs. Ik geniet ook van het Engels van de voorleesdame😁


message 19: by shannon✨ (new)

shannon✨ (xshannoon) | 1308 comments Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek dus ik ga zeker meelezen!


message 20: by Anne (new)

Anne (ladieda) | 813 comments Klinkt als een fijn zomerboek dus ik lees mee! Zie dat het boek op storytel zowel als audioboek als ebook staat en dat vind ik altijd heel fijn lezen ;D


message 21: by Maartje (new)

Maartje De Groot | 330 comments Ik heb m uit. Fijn zomerboek is inderdaad een goede beschrijving. Drie sterren.


message 22: by Anne (new)

Anne (ladieda) | 813 comments Uit! Fijn boek inderdaad. Tikkeltje voorspelbaar maar ik bleef zeker geboeid, fijne schrijfstijk ook. Ik denk dat ik Fractured ook maar eens ga lezen :)


message 23: by Janneke (new)

Janneke | 569 comments Ik vond hem te voorspelbaar om de hele tijd geboeid te blijven. Prima boek verder hoor, drie sterren, omdat het vooral fijn geschreven is. Maar door de voordpelbaarheid voelde het voor mij behoorlijk langdradig allemaal en zelfs wat saai.


message 24: by Yv (new)

Yv (yv87) | 577 comments Ik ben gisteravond begonnen en vond het begin wel behoorlijk heftig. Maar ben er dus ook gelijk bang voor dat de rest van het boek gaat verlopen hoe ik zal verwachten..


message 25: by Yv (new)

Yv (yv87) | 577 comments Ik heb 'm uit. Heb van begin tot eind met een brok in mijn keel gezeten. Vond het echt een heel mooi boek. Het plot is standaard, maar de manier waarop de problemen neergezet worden vond ik echt ontzettend goed gedaan en daardoor bleef de interesse om door te lezen ook goed aanwezig. Fractured gaf me ook al kippenvel en dat deed The Story of Us ook. Ik ga dus zeker meer van Atkins proberen te lezen!


message 26: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3679 comments @Yv wat fijn om te horen dat het je zo goed beviel! Ik vind het ook bijzonder hoeveel emoties haar schrijven bij me opriep, ik vond Our Song ook heel bijzonder en haar novella ook!


message 27: by shannon✨ (new)

shannon✨ (xshannoon) | 1308 comments Ik ben er vanochtend in begonnen, ik vond Fractured onwijs goed, dus ik ben erg benieuwd naar dit boek!


message 28: by Priss (new)

Priss (lisz) | 1375 comments Mod
Ik ben nu ongeveer op de helft en heb me alweer herinnerd waarom ik Fractured toentertijd halverwege heb laten liggen (totdat Odette me overtuigde verder te lezen) - ik vind de schrijfstijl echt zó vreselijk... Op de een of andere manier vind ik het heel afstandelijk geschreven. Denk dat ik hem nog wel ga verderlezen, want ik ben wel nieuwsgierig, maar er zijn op dit moment al een paar kleine dingen waarvan ik dacht, ugh 🙈


message 29: by Priss (new)

Priss (lisz) | 1375 comments Mod
Uit! Ik vond hem toch een beetje tegenvallen, zelfs met het einde dat wel goed was ^^;


message 30: by Marielle (new)

Marielle ik moet nog beginnen, ben benieuwd, zeker na de wisselende commentaren hier :-)


message 31: by shannon✨ (new)

shannon✨ (xshannoon) | 1308 comments Ik heb 'm uit en heb het boek drie sterren gegeven. Ik vond de verhaallijn wel interessant, maar de uitwerking vond ik persoonlijk iets minder. Daarnaast was alles vrij voorspelbaar. Na Fractured was dit niet bepaald wat ik had verwacht. Toch heb ik wel genoten van dit boek (en van Jack).


message 32: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3679 comments Ik ben op ongeveer een kwart. Het plot vind ik inderdaad vrij voorspelbaar, maar ik heb verder hetzelfde als Yv, een continu brok in mijn keel tijdens het lezen. Ik snap ook wel dat dit niet bij iedereen is, maar het grijpt mij in ieder geval wel aan. Ik ben benieuwd wat het verhaal nog voor me in petto heeft!


message 33: by Yv (new)

Yv (yv87) | 577 comments Denk dat het er ook wel aan ligt of je het genre vaak of niet vaak leest. Ik lees zelf heel veel thrillers en merk dat ik echt ben uitgekeken op de "hypes", waarbij er een haantje zo goed is dat hij of zij wel alles regelt, de regels zelf aan de laars lapt en onuitstaanbaar is. Ik denk dat dat met dit genre ook wel zo is. Ik lees het zelf niet zo heel vaak, dus geniet er denk ik sowieso wat meer van. Ben sowieso een beetje mijn genres wat aan het uitbreiden en probeer nu elke maand een boek erbij te pakken dat ik normaal niet zo snel zal lezen. Zo heb ik deze maand een true crime gelezen en ben ik nu bezig met een Vlaamse roman. Moet zeggen dat het goed bevalt zo met die afwisseling :).

En de schrijfstijl was iets wat mij dus wel erg beviel. Vind het wel heel leuk om te lezen dat de meningen zo verdeeld zijn! Het plot was standaard en vooraf te voorspellen, maar juist die manier van schrijven en de manier van problemen oplossen, greep me echt bij de keel.


message 34: by Valerie (new)

Valerie (valeriemeij) | 99 comments Wat een prachtig boek! Ik dacht op blz 286 nog even te gaan tot 346. Was het verhaal al afgelopen en bleken die laatste pagina's een voorstukje te zijn van Fractured. Dat was jammer want dat einde had ik echt niet verwacht. het had van mij wel even langer mogen duren!


message 35: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3679 comments @Valerie oh dat is altijd een teleurstelling! Best veel paginas ook, zeker met dat Fractured niet zo dik is..


message 36: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3679 comments Ik heb hem uit. Tot de ena-laatste bladzijde dacht ik ah, een mooi verhaal maar dit keer rukt ze mijn hart er niet uit.

En toen kwam - letterlijk - de laatste pagina en heb ik een kwartier liggen janken voordat ik mijn telefoon kon oppakken en mensen kon appen die m al uit hebben.

WHAT

Dani Atkins doet het weer, met het slot zoveel andere momenten in een ander perspectief plaatsen. Oh, wat doet ze dat goed.

Verder, gedurende het verhaal, is het inderdaad niet superbijzonder. Net onder de middelmaat zou ik haast zeggen, want het is allemaal wel supervoorspelbaar en niet heel denderend. Ik vind ook niet dat Dani Atkins goede boeken schrijft.

Maar ze schrijft keien van eindes. Ohmygosch zeg je kunt me echt opvegen.

(view spoiler) Gedurende het hele boek dacht ik wie zou ze nou kiezen, en een love triangle boeit me niet superveel meestal, zeker niet als ik een duidelijke voorkeur heb #teamjack (view spoiler)

Ik ga even bijkomen van dit boek.


message 37: by Janneke (new)

Janneke | 569 comments Haha Odette, mooi om te lezen. Ik snap je wel, het einde maakt idd een hoop goed, voor mij alleen niet zoveel als voor jou volgens mij. Maar ik vind het alsnog mooi om in jouw emoties meegesleept te worden, bedankt voor je bijdrage. ;)


message 38: by Odette (last edited Aug 26, 2018 03:05AM) (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3679 comments @Janneke wat zeg je dat mooi, dankjewel!


message 39: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3679 comments De uitgeverij van twee eerdere boeken van Atkins in het Nederlands heeft laten weten dat in hun voorjaarsassortiment de vertaling vn het nieuwe boek van Atkins zit, While I Was Sleeping. Ze verwachten hem in mei te publiceren.

Voor alle fans van Atkins die in het Nederlands lezen :)


back to top