Bookerdiskusjon discussion

13 views
Bookerprisen 2018 > Rachel Kushner – The Mars Room

Comments Showing 1-8 of 8 (8 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Ann Helen (new)

Ann Helen (bergenslabb) | 178 comments Mod
Her kan vi diskutere The Mars Room av Rachel Kushner.


message 2: by Marianne (new)

Marianne Søiland | 52 comments Denne sklir unna på øret. Forfatteren leser selv versjonen som ligger på Storytel, og hun leser virkelig godt! Kommet over halvveis og liker boka godt. Refleksjoner over et levd liv hvor livet sitter i fengsel akkurat nå, med en sønn på ... selvstyr? Absolutt lesbar!


Elida (elidaleser) | 43 comments Så flott! då blir det neste på lyd, må bare bli ferdig med The Water Cure.


message 4: by Elisabeth (new)

Elisabeth (elbakken) | 7 comments Jeg synes dette ble litt ...flatt?

Ja, refleksjoner over et levd liv, men jeg savnet fremdrift. Noe jeg forstår kan være vanskelig å skape hos en forteller som vet hun skal tilbringe resten av livet i fengsel der hver dag er skremmende lik den neste. Jeg slet med å finne motivasjonen i boka, hvorfor fortelle denne historien og med disse karakterene?


message 5: by Marianne (new)

Marianne Søiland | 52 comments Ikke helt ferdig ennå, runder vel av ikveld tenker jeg, men jeg er mer og mer enig i at dette er flatt, som du kaller det. Hva er poenget med å fortelle dette? Jeg ser ikke helt misjonen bak boka jeg heller, ennå. Litt trist om den bare fisler ut i sanden til slutt. Hmm... jeg skal ferdiggjøre den idag, kjenner jeg nå.


message 6: by Superstine (new)

Superstine (haruhi39) | 39 comments Jepp, flatt. Syntes også boka bar preg av at forfatteren forsøker å belyse flere team uten at hun tar seg tida til å gå i dybben på noen av dem. Det hele ble egentlig litt meeh for min del.


message 7: by Monika (new)

Monika (eskimonika) | 30 comments Jeg er helt enig med Elisabeth og Stine. Syns det ble kjedelig og at den aldri kom noen vei.


message 8: by Silje (new)

Silje (siljesol) | 43 comments Jeg synes denne var så lovende frem til ca halvveis, men nå sliter jeg med å finne motivasjon til å høre den ferdig. Skuffende, trodde endelig jeg hadde funnet en Booker-bok av året som engasjerte meg. Forstår heller ikke helt hva forfatteren vil og så handler det om alt for mange småhistorier plutselig.


back to top