Verbeelding Bookclub discussion

41 views
Algemeen > Uit met boeken

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Laurence (last edited Jul 05, 2018 04:09AM) (new)

Laurence | 280 comments Dag iedereen,

Het leek mij wel leuk een topic aan te maken waarin we laten weten welke activiteiten over boeken er allemaal plaatsvinden.

Ik start alvast met dit evenement op 19 september 2018 in Brussel (georganiseerd door Passa Porta) waarbij drie Amerikaanse auteurs aan bod komen: Richard Powers, Yaa Gyasi en Colson Whitehead. Van twee auteurs hebben we zowaar al eens een boek gelezen hier, rest ons enkel nog De ondergrondse spoorweg om het lijstje compleet te maken ;)

Iemand zin om hiernaartoe te gaan?
Meer info op deze link: http://www.passaporta.be/agenda/richard-powers-colson-whitehead-en-yaa-gyasi


message 2: by Haaike (new)

Haaike | 441 comments Mod
Oh, leuk idee! En leuk evenement, al ben ik jammer genoeg niet in België dan...


message 3: by Becky (new)

Becky | 359 comments Wow, drie interessante auteurs!
De ondergrondse spoorweg heb ik zelf ook nog niet gelezen, lijkt me inderdaad een goed boek om hier eens samen te lezen!
Jammer dat het evenement niet in een weekend valt. Op woensdag ben ik om 20.15u net klaar met lesgeven, dus ik geraak sowieso niet op tijd in Flagey :(


message 4: by Cindy (new)

Cindy | 172 comments Laurence wrote: "Dag iedereen,

Het leek mij wel leuk een topic aan te maken waarin we laten weten welke activiteiten over boeken er allemaal plaatsvinden.

Ik start alvast met dit evenement op 19 september 2018 in..."


Dag Laurence, jouw topic deed me "De Ondergrondse spoorweg" lezen. Ik vond dat ik toch van één van de auteurs een boek moest uitgelezen hebben vooraleer ik me kandidaat stelde om mee te gaan ;-) Dus als je nog iemand zoekt om mee te gaan...laat maar weten! Volgens wat ik op de website zag zijn er nog tickets :-)


back to top