Suomalainen lukupiiri discussion

38 views
Muut haasteet > Helmet-kirjaston kesän lukubingo

Comments Showing 1-5 of 5 (5 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new)

Annamariah | 1764 comments Kirjastossa käydessäni minulle annettiin kesän kunniaksi lukubingolomake, ja ajattelin jakaa sen muidenkin lukupiiriläisten kanssa. Jos joku haluaa tulostaa itselleen bingolomakkeen, se onnistuu Helmet-kirjaston sivulta."Pelin säännöt: Kerää viisi rastia joko pysty-, vaaka- tai sivusuuntaisesti – Bingo! Jaa Bingo-kuvasi Instagramissa tai Facebookissa häsärillä #lukubingo18, niin osallistut kirjapalkintojen arvontaan!

Arvonnan voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti Instagramin tai Facebookin välityksellä."

Tämä voisi olla sopivan matalan kynnyksen kesälukuhaaste myös niille, joille Goodreadsin Summer Reading Challenge on turhan laaja. Itse en varmaan osallistu arvontaan, mutta täyttelen bingolomaketta omaksi ilokseni.


message 2: by Lumissa (new)

Lumissa | 818 comments Tätä itsekin katsoin kiinnostuneena viimeksi kirjastokäynnillä, mutta meillä lomakkeita ei ollut jaossa, niin pitänee itse tulostella. Pitää muistaa tännekin laittaa kuva valmiista tuotoksesta, jos bingon saa kasaan ;)

Goodreadsin kesähaaste olisi kyllä sekin ollut ihan hauska, mutta olisi ehkä joutunut venymään vähän liikaa muiden haasteiden kanssa, kun siinä oli muutamat jokseenkin hankalat kohdat. Ainakin Helmet- ja Popsugar-haasteiden kohdalla olen jo ihan riittävästi saanut lukea merestä kertovia kirjoja, ei tarvitsisi enää meri- ja kalastusaiheisia lisää tähän väliin.


message 3: by Jenny (new)

Jenny | 1 comments Hei täähän vaikuttaa kivalta, kiitos! :)


message 4: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new)

Annamariah | 1764 comments Sain jo yhden bingon valmiiksi (toiseksi alin vaakarivi), mutta jotenkin tekee mieli saada koko ruudukko täyteen kesän aikana... Tällä hetkellä minulla on raksi 14 ruudussa.


message 5: by Lumissa (last edited Aug 28, 2018 02:18PM) (new)

Lumissa | 818 comments Sainpa minäkin tämän aika viime hetkillä valmiiksi. Monta hajaosumaa tuli varsinaisen bingorivin lisäksikin, joka oli siis neljäs pystyrivi vasemmalta. Neljäs vaakarivi ylhäältä jäi ääneenlukua vaille valmiiksi, joskus luen ääneen itsekseni, mutta sitä ei nyt ehkä tähän viitsinyt laskea osumaksi :)

Ja mitäs sitten tuli luettua bingoriviltä:
- Novellikokoelma: Viimeinen toivomus
- Tutun suosittelema kirja: Illallinen
- Kirja, josta on tehty elokuva: Revolutionary Road
- Tietokirja: Kiista yhteismaista - Garrett Hardin ja selviytymisen politiikka
- Helsinkiin sijoittuva kirja: Pussikaljaromaani


back to top