Goodreads Librarians Group discussion

9 views
Adding New Books & Editions > Please add: Het juiste spoor

Comments Showing 1-2 of 2 (2 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 378 comments * Title Het juiste spoor & En de rest van ons wacht (or the second half is only a subtitle. When I look at the cover I think it is, but when I look at the description and the fact that on the cover it says in Dutch 'two stories on friendship.. I don't know)
* Author(s) name(s) Marieke Nijkamp & Corinne Duyvis
* ISBN (or ASIN) 9789402722000
* Publisher Harper Collins NL
* Publication date 25 september 2018
* Format Hardcover (?)
* Description Marieke Nijkamp en Corinne Duyvis zijn goed bevriend in het dagelijks leven. Geïnspireerd door het thema vriendschap schreven ze allebei een spannend verhaal waarin de vriendschap tussen jongeren behoorlijk onder druk staat. In Het juiste spoor van Marieke Nijkamp is een groep vrienden op weg naar huis na een vakantie op een Waddeneiland. De sfeer is gespannen, want een van hen is tijdens de vakantie spoorloos verdwenen. Is hij na een ruzie naar huis gegaan of is er iets veel ergers gebeurd? Dan komt de trein plotseling tot stilstand en gaat het licht uit...

Corinne Duyvis borduurt voort op haar apocalyptische roman Op de rand van het niets. Na een vernietigende komeetinslag op aarde maakt een meisje ondanks alles nieuwe vrienden. Samen proberen ze hun angst te overwinnen door muziekoptredens te organiseren in hun schuilkelder.
* Page count ?
* Link to book page https://www.harpercollins.nl/97894027...


message 2: by Arenda (new)

Arenda | 22184 comments Added: https://www.goodreads.com/book/show/4...

Policy for the title is to go with what's on the cover, so I've used just "Het juiste spoor".


back to top