Goodreads Librarians Group discussion

Pieces of Happiness: A Novel of Friendship, Hope and Chocolate
This topic is about Pieces of Happiness
11 views
Adding New Books & Editions > Please add Dutch edition of: Pieces of Happiness.

Comments Showing 1-3 of 3 (3 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Annemie (new) - added it

Annemie (annemiejacops) | 100 comments - Title: Momenten van geluk.
- Author name: Anne Østby, Monique Eggermont (translator)
- ISBN: 978 94 92086 54 9
- Publisher: Orlando
- Publication date: 7 June 2018
- Format: Paperback
- Description:
Vijf zestigplus vriendinnen besluiten samen op een cacaoplantage op de Fiji-eilanden te gaan wonen, waar ze niet alleen een chocoladebedrijf beginnen maar ook zichzelf terugvinden.
'Ik heb mijn voeten op Fijische bodem gezet en ik ben van plan hier tot de laatste zonsondergang te blijven. Wat dacht je ervan om hierheen te komen? Alles achter te laten wat je tegenhoudt!'
Kat is kort geleden weduwe geworden en vraagt in een brief aan vier vriendinnen hun huis in het koude Noorwegen achter te laten en de ijskrabbers en diepvriesmaaltijden te verruilen voor een tropische bries en een azuurblauwe oceaan. Vlak voor hun pensioengerechtigde leeftijd worden Sina, Lisbeth, Ingrid en Maya gelokt door Kats idee om bij haar op Fiji te komen wonen, waar zij een cacaoplantage heeft. De vrouwen hebben ieder hun eigen problemen (relaties, kinderen, werk, financiën, gezondheid) en geheimen, maar samen vinden ze een nieuw doel: het maken van chocolade - bitterzoete, roomzachte momenten van geluk.
Momenten van geluk is een verhaal over vriendschap, hoop en chocolade, dat het vertrouwen herstelt in vriendschappen, in tweede kansen, en de noodzaak van zoetheid.
- Page count: 320 [I checked the page count on the book itself, which is different from the number of pages on the publisher's website]
- Link to the book page: my link text


message 3: by Annemie (new) - added it

Annemie (annemiejacops) | 100 comments Thanks!


back to top