Knjigom u glavu discussion

88 views
2018 Lipanj/Juni > Knjiga mjeseca- Little fires everywhere

Comments Showing 1-18 of 18 (18 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Mare, Moderatorica (new)

Mare (mare_1503) | 2223 comments Mod
Za jednu od knjiga mjeseca ste odabrali "Little fires everywhere".
Jeste čitali autoričinu prvu knjigu Everything I Never Told You? Sviđa li vam se knjiga?
Podijielite dojmove :)


message 2: by Vesna (new)

Vesna | 13 comments Pročitala Everything I Never Told You prošli mjesec. Predobra knjiga; nažalost/nasreću (kako tko voli), jedna od onih gdje dušu isplačeš do kraja. Nevjerojatno je koliko ključnih stvari može ostati neizrečeno unutar jedne obitelji! Što ide do neke granice, ali na kraju dođe na naplatu. Realno je knjiga 4-5; ja sam ju ostavila neocijenjenom čisto iz razloga koliko me zbunila i rastužila. Super napisano, definitivna preporuka!


message 3: by Salty13, Moderatorica (new)

Salty13 | 1098 comments Mod
Počela neki dan, očekujem neki veliki obrt uskoro koji bi objasnio zašto je ovo takav bestseller.


message 4: by Irena (new)

Irena (irenasirena) | 84 comments Salty13 wrote: "Počela neki dan, očekujem neki veliki obrt uskoro koji bi objasnio zašto je ovo takav bestseller."

Sasvim čitka, ne-glupa knjiga, ali ništa wow. Možda zato što su je neke celebrities kao Witherspoon poprilično dugo vrtile na svom reading club?


message 5: by Salty13, Moderatorica (new)

Salty13 | 1098 comments Mod
Meni je ovo očajno - ni priče, ni stila, ni duše. Želim svojih $4.43 nazad :) Mislim da si u pravu da joj je Witherspoon produžila život, a vidim da radi i na seriji za Hulu. Možda će to biti bolje nego knjiga.


message 6: by Irena (new)

Irena (irenasirena) | 84 comments Salty13 wrote: "Meni je ovo očajno - ni priče, ni stila, ni duše. Želim svojih $4.43 nazad :) Mislim da si u pravu da joj je Witherspoon produžila život, a vidim da radi i na seriji za Hulu. Možda će to biti bolje..."

na čemu god da čitaš, nema potrebe da ikad knjige plaćaš. Mobilism.org ima sve što sam ikad searchala u smislu stranih e-knjiga :) mada, šta ja pričam...ima i audioknjiga pa plaćam audible


message 7: by Iva (new)

Iva (iva82) | 63 comments Da, i ja skidam džabe. Na piratebay ima isto sve. Što se tiče knjige... veliko razočaranje. Što bi rekli "niđe vatre".


message 8: by Iva (new)

Iva (iva82) | 63 comments Irena wrote: "Salty13 wrote: "Meni je ovo očajno - ni priče, ni stila, ni duše. Želim svojih $4.43 nazad :) Mislim da si u pravu da joj je Witherspoon produžila život, a vidim da radi i na seriji za Hulu. Možda ..."

Kako skidaš s mobilism.org. Meni ne da skinuti.


message 9: by Irena (last edited Jun 15, 2018 05:13AM) (new)

Irena (irenasirena) | 84 comments Iva wrote: "Irena wrote: "Salty13 wrote: "Meni je ovo očajno - ni priče, ni stila, ni duše. Želim svojih $4.43 nazad :) Mislim da si u pravu da joj je Witherspoon produžila život, a vidim da radi i na seriji z..."

registracija je obavezna i onda make sure da baš searchas autora/knjigu jer tu ima i vijesti o knjigama, traženja i slično.
Dakle search npr. Celeste Ng, dobit ćeš jedan od threads kao ovo:
Little Fires Everywhere by Celeste Ng (.ePUB)(.MOBI)(.PDF)

malo ispod uvijek imaš linkove i to je to. Nekad su linkovi down, ali slobodno private message uploadera, često ih vrlo brzo zamijene :)

sretno! u najgorem slučaju pvt msg mi svoju email adresu i koje knjige želiš, pa ti pošaljem :)


message 10: by Mare, Moderatorica (new)

Mare (mare_1503) | 2223 comments Mod
@Irena i @Iva:
s mobilisma možeš skidat i bez registracije tako da u google upišeš ime knjige i riječ "mobilism", tako mi direktno nađe temu s knjigom i linkove bez registracije. :P

Ali dobro je i kupit nekad knjige, trebamo podupirat autore (pa eto, makar se dogodilo da nam se ne svide), pa je neki balans ok :D

@Salty: 4 dolara nije previše hahahaha


message 11: by Vesna (new)

Vesna | 13 comments Počela ovo čitat već treći put u dva tjedna. Pročitam 50-tak stranica i svaki put umrem od dosade! Ima li smisla ići dalje???


message 12: by Iva (new)

Iva (iva82) | 63 comments Irena wrote: "Iva wrote: "Irena wrote: "Salty13 wrote: "Meni je ovo očajno - ni priče, ni stila, ni duše. Želim svojih $4.43 nazad :) Mislim da si u pravu da joj je Witherspoon produžila život, a vidim da radi i..."

Hvala na odgovoru. Sve sam obavila tako, ali traži da platim :(. Poslat ću ti pp.


message 13: by Mare, Moderatorica (new)

Mare (mare_1503) | 2223 comments Mod
@Irena:

možeš li samo maknuti linkove iz posta, na goodreadsu se teme prate i ova tema je direktno vezana uz knjigu o kojoj pričamo, pa bilo tko može naići na nju


message 14: by Irena (new)

Irena (irenasirena) | 84 comments Mare wrote: "@Irena:

možeš li samo maknuti linkove iz posta, na goodreadsu se teme prate i ova tema je direktno vezana uz knjigu o kojoj pričamo, pa bilo tko može naići na nju"


riješeno :)


message 15: by Salty13, Moderatorica (new)

Salty13 | 1098 comments Mod
Vesna wrote: "Počela ovo čitat već treći put u dva tjedna. Pročitam 50-tak stranica i svaki put umrem od dosade! Ima li smisla ići dalje???"

Nema.


message 16: by Petra (new)

Petra | 232 comments Jao, ja sam se ovoj knjizi veselila i samo čekam utorak navečer da napišem zadnji ispit pa da počnem čitati. Sad mi je malo splasnulo oduševljenje, ali i dalje me poprilično zanima


message 17: by Vesna (new)

Vesna | 13 comments Salty13 wrote: "Vesna wrote: "Počela ovo čitat već treći put u dva tjedna. Pročitam 50-tak stranica i svaki put umrem od dosade! Ima li smisla ići dalje???"

Nema."

Ovaj GR nije normalan! Zašto nisam dobila obavijest da je netko odgovorio, a imam kvačicu na "obavijesti me"? Uglavnom hvala, probala još jednom i definitivno odustala. Ali druga knjiga mjeseca U Vodu mi je bila ok! Pozz!


message 18: by Poppy (new)

Poppy (papavero) | 11 comments Moram priznati da sam sa onakvom premisom ocekivala mnogo mnogo vise. Vrlo je moguce da me cijela ta prica o roditeljstvu, razlicitim porodicama i njihovim tihim sukobima apsolutno nije dotakla, jer sam procitala dosta boljih knjiga na slicnu/istu temu.


back to top