Suomalainen lukupiiri discussion

Monte Criston kreivi
This topic is about Monte Criston kreivi
19 views
Kirjakeskustelut > Monte Criston kreivi: luvut 38-77 (spoilereita)

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new) - added it

Tytti | 2539 comments Keskustelua toisesta kolmanneksesta eli luvuista 38-77 (378 sivua linkatussa painoksessa), ei spoilereita myöhemmistä luvuista.


message 2: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new) - rated it 5 stars

Annamariah | 1764 comments Olen ohittanut kirjan puolivälin, ja vaikka alkupuoli oli minulla erittäin hyvin muistissa, keskiosan suhteen huomaan, etten heti muista, mikä rooli kaikilla henkilöillä myöhemmin on. Loppuratkaisun muistan toki pääpiirteittäin, mutta en yksityiskohtaisesti. Yllätyksiä on siis tiedossa!

Tykkään siitä, miten kreivillä on kaikki langat käsissään ja kuinka huolellisesti hän on kostoaan valmistellut, ja miten kirjan lukuisten henkilöiden kohtalot kietoutuvat toisiinsa.


Noora | 884 comments Tänään on ylitetty tämä vaihe. Aika moista juonittelua...alkaa jo hieman jännittää kuinka tässä oikein käy.


Lumissa | 819 comments Vihdoin tuli tämäkin etappi saavutettua. Keskimmäisen kolmanneksen luoviminen Pariisin seurapiireissä oli aavistuksen kiinnostavampaa kuin ensimmäisen vankila-aika, mutta ei tämä silti sujuvasti ole edennyt. Onneksi viimeinen kolmannes yleensä on kevyempää laskettelua kohti loppua.

Voin luvata Vuoden sietämättömimmät rakastavaiset -palkinnon jo tässä vaiheessa vuotta Maximilienille ja Valentinelle. Ärsyttäviä yhdessä ja erikseen.


back to top