Bookclub of Champions discussion

13 views
Book Suggestions > Ce citim in August?

Comments Showing 1-7 of 7 (7 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Ioana (new)

Ioana Fotache (zgarbas) | 13 comments Mod
No, a trecut luna. Ce urmeaza? Bagam niscaiva Saramango, durerea vietii mele?


message 2: by Adrian (new)

Adrian Propun White Noise de Don DeLillo.


message 3: by Mircea (new)

Mircea Laslo Eu nu vreau Saramago, am citit Toate Numele și nu mi-a plăcut deloc, nu vreau să-i mai dau o șansă just yet. Don DeLillo sună interesant, n-am citit nimic de el. Ca și alternativă, propun Magicianul de Fowles.


message 4: by Ioan (new)

Ioan Alexandru | 4 comments Magicianul e un roman de nota 10 dupa parerea mea... sunt foarte curios si de ce-i poate penita in Omida si /sau Colectionarul


message 5: by Ioana (new)

Ioana Fotache (zgarbas) | 13 comments Mod
ugh, Magicianul topul pe lista mea de overrated books, actually. Mi-a placut copacul, in schimb, dar nu in mod exceptional. Logodnica locotenentului m-a obosit prea tare si am abandonat-o pe la mijloc. presupun ca as putea incerca sa citesc iar ceva de Fowles, sa vad daca mi s-or schimbat gusturile intre timp. Colectionarul, maybe?


message 6: by Adrian (new)

Adrian I second Colectionarul. Suna mai interesant, iar Magicianul e prea lunga. Cand am de-a face cu un autor nou, nu-mi place incep cu cea mai lunga carte a sa, you can get burned that way (plus, faptul ca Fowles insusi zicea ca Magicianul e o carte proasta nu ma face mai nerabdator s-o citesc).


message 7: by Ioan (last edited Aug 06, 2014 07:09AM) (new)

Ioan Alexandru | 4 comments well...daca e vorba de Fowles de data asta cred ca ma bag si eu, ori Colectionarul ori Omida. Fowles spunea ca era tanar si neexperimentat cand a scris Magicianul....d-aia a si scos ulterior varianta revizuita, cu tot cu prefata aferenta in care se autoacuza... insa imi mentin pozitia, great book; poate putin prea lung si repetitiv "jocul" undeva pe la jumatatea cartii si asta cred ca trage in jos restul lecturii


back to top