Knjigom u glavu discussion

Nordijska mitologija
This topic is about Nordijska mitologija
82 views
2018 Maj/Svibanj > Knjiga mjeseca: Nordijska mitologija

Comments Showing 1-5 of 5 (5 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Salty13, Moderatorica (new)

Salty13 | 1099 comments Mod
Knjiga koju smo glasanjem odabrali za zajedničko čitanje u maju/svibnju je Nordijska mitologija (Neil Gaiman).

Pridružite nam se u čitanju i podijelite svoje dojmove o ovoj i drugim Gaimanovim knjigama (pazite samo da sakrijete spoilere - uputstvo kako u "some html is ok").


Janeway | 4 comments Divno i slikovito prepričane zanimljive priče iz nordijske mitologije i Gaiman pazi da jezik bude bliži upravo tom specifičnom prepričavanja mitova. Moram još naglasiti koliko me oduševilo Mitopejino izdanje sa šivanim hrbatom, naslovom u obliku runa koje svijetle u mraku, numeriranjem svake knjige što daje još jednu posebnu, simptomatičnu notu knjizi ovakvog sadržaja.


Tijana  | 56 comments Potpuno sam saglasna!

Doduse, nazalost ja nemam Mitopejino izdanje :( ali se nadam da cu ga nekada uzeti jer mi je prelijepo *-* Rune koje svijetle u mraku su me odusevile, kada sam vidjela prve slike :)

Ne znam vise da li vrijedi da pisem utiske nakon Gaimanovih knjiga, jer me uvijek oduseve a tako je bilo i sada :D
Inace volim da citam o mitologiji, iz istorije mi je uvijek omiljena tema bila grcka i rimska mitologija i njihovi bogovi, tako da mi je drago da sam bila u prilici da malo vise saznam i o bogovima iz Asgarda.


Gordana | 14 comments ovakvo, ja sam knjigu pročitala i to Mitopejinu.. koliko sam upoznata svjetlucave knjige iliti luksuznog izdanja više nema za prodaju. sada će doći drugačije i jeftinije izdanje u većem broju pa će ih biti posvuda.. a moj osvrt na Nordijsku mitologiju je na mm profilu.. ako treba tu ga kopiram


Rosa Canina | 2 comments Pre vise meseci sam preslusala audio izdanje ove knjige, i prilicno je simpaticna. Pretpostavljam da nije nista novo za ljude koji se razumeju u nordijsku mitologiju, ali je meni bila prilicno zabavna, a mitovi su prepricani jako zanimljivo.

Inace, nisam neki ljubitelj audioknjiga, ali Gejman ima fantastican glas - osecate se kao da vam neko prica pricu za laku noc.


back to top