Thriller fans discussion

16 views
Mei 2018 > Thrillerreeks - Patrik Hedstrom 8

Comments Showing 1-12 of 12 (12 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Janneke (new)

Janneke | 289 comments En ook deze doe ik weer mee natuurlijk. Ik vind op het moment het lezen van thrillers echt heerlijk, dus laat alle boeken van hier maar weer doorkomen! ;)


message 2: by Tamara (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Hahaha heerlijk, jouw enthousiasme :D


message 3: by Janneke (new)

Janneke | 289 comments :P Ik houd gewoon van lezen, valt het op? En ik blijf Goodreads en onder andere deze leesclub ook erg leuk vinden om al dat lezen wat extra's te geven. Vooral leuk ook om meer leesgekken te vinden hier. ;)


message 4: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 790 comments Ik lees ook mee. Ik heb ‘m laatst al bij mijn moeder uit de kast gehaald. Met haar toestemming. ;-)


message 5: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Ik heb ook alweer zin in deze. Voor andere boeken dan thrillers heb ik op het moment weinig animo.


message 6: by Sanne (new)

Sanne Elgershuizen Ik lees hem mee! Heb zojuist Vuurtorenwachter uitgelezen.


message 7: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 790 comments Ik ga aan dit deel beginnen. Ik heb net het laatste deel van de vijfdelige serie over Joop ter Heul uit. Het zijn jeugdboeken, maar ik vond ze nu ook nog leuk om te lezen. Ik las die serie tegelijk met onder andere Passagier 23. Na zoveel delen over een hoofdpersoon moet ik wel even schakelen. Daarom heb ik er voor gekozen om Engeleneiland te gaan lezen, aangezien de personages na zoveel delen inmiddels ook een soort oude bekenden zijn. Hopelijk maakt dat de overgang naar een nieuw boek wat makkelijker.


message 8: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 790 comments Aan een boek beginnen zonder te lezen waar het over gaat, is misschien niet zo slim. Ik ben in een luisterboek bezig waarbij de ouders zijn verdwenen van eiland met achterlating van hun baby, net als bij Engeleneiland. Gelukkig is dat tot nu toe de enige overeenkomst. Ik heb er niet zoveel moeite mee om twee boeken tegelijk te lezen, maar dan moeten de verhalen niet te veel op elkaar lijken. Overigens zat ik meteen in het verhaal. Ik ben benieuwd naar de rest.


message 9: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 790 comments Ik heb het boek uit. Ik heb dit boek in 2012 ook gelezen. Toen vond ik het geweldig en gaf ik het vier sterren. Nu heb ik het drie gegeven, omdat drieënhalf niet mogelijk is. De reden dat ik het nu net iets lager beoordeel is dat ik het deel dat ik gisteren las wat saai vond. Gelukkig veranderde dat vandaag. Toen werd het verhaal toch nog zo spannend dat het uit moest. Er zijn een aantal dingen die uiteindelijk iets anders in elkaar steken dan ik had gedacht. Toch zat ik er niet ver naast en ook andere dingen die ik vermoedde bleken te kloppen. Daardoor vind ik het einde niet heel verrassend. Maar wellicht komt dat ook wel doordat ik het boek eerder heb gelezen. Ik ben dan ook benieuwd hoe degenen die het boek nog moeten lezen dat ervaren.


message 10: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Ik ben er nog in bezig, maar het verhaal is alweer boeiend :)


message 11: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Ik vond dit weer een geweldig verhaal. Het trok zich wel wat lang, maar dat komt denk ik omdat ik al vrij vroeg de juiste vermoedens had. In eerste instantie dacht ik: waarom zou je twee delen achter elkaar schrijven met als thema dat er een heel gezin spoorloos van een eiland verdwijnt? Maar het tweede verhaal, dit deel dus, was gelukkig ook origineel genoeg om boeiend te blijven.


message 12: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 790 comments @Angelique, Dan was ik toch niet de enige die dit keer snel het vermoeden had over het plot. Ik dacht dat het wellicht kwam, omdat ik het boek al eerder had gelezen.


back to top