Goodreads Librarians Group discussion

Anna Karenina del 2
This topic is about Anna Karenina del 2
22 views
Book Issues > Add information (2)

Comments Showing 1-5 of 5 (5 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Halvor (Raknes) | 4770 comments add ISBN-13: 978-82-525-0507-8

add author: Leo Tolstoj

publisher: Den norske bokklubben

year: February 1977

description:

«Alle lykkelige familier ligner hverandre, hver ulykkelig familie er ulykkelig på sin egen måte.» Slik innledes en av litteraturhistoriens store romaner, &lti>Anna Karenina&lt/i> av Leo Tolstoj.

Boken utkom i Russland i årene 1875-1877, få år etter at han fullførte kjempeverket &lti>Krig og fred&lti>, altså da Tolstoj nærmet seg de 50. Det er den sosialt respektable og vakre Anna Karenina historien kretser om. Hun bryter sitt ekteskap og forlater sitt barn da hun møter den store kjærligheten i den flotte offiseren Vronskij. Men hos Tolstoj viser ikke denne kjærligheten som noe varmt og vedvarende. Snarere skildres den so


message 2: by Ismail (new)

Ismail | 2201 comments Done


Halvor (Raknes) | 4770 comments The description code became corrupted. Here's the correct version:

«Alle lykkelige familier ligner hverandre, hver ulykkelig familie er ulykkelig på sin egen måte.» Slik innledes en av litteraturhistoriens store romaner, <i>Anna Karenina</i> av Leo Tolstoj.

Boken utkom i Russland i årene 1875-1877, få år etter at han fullførte kjempeverket <i>Krig og fred</i>, altså da Tolstoj nærmet seg de 50. Det er den sosialt respektable og vakre Anna Karenina historien kretser om. Hun bryter sitt ekteskap og forlater sitt barn da hun møter den store kjærligheten i den flotte offiseren Vronskij. Men hos Tolstoj viser ikke denne kjærligheten som noe varmt og vedvarende. Snarere skildres den som en skjebnesvanger sykdom som plutselig slår ned og rammer menneskets vilje.


message 4: by Ismail (new)

Ismail | 2201 comments corrected


Halvor (Raknes) | 4770 comments Thank you!


back to top