SCIFI SNAK discussion

23 views
'VI' - Jevegenij Zamjatin

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Andreas (new)

Andreas Rosenberg | 8 comments Hej alle, og især Anders og Jens.

Tak for jeres begejstrede ord om 'VI'. Det er altid spændende at høre, hvad andre synes, især når det er en bog man har tæt inde på livet. Jeg må have læst bogen en ti gange det seneste år, og syntes overraskende nok ikke at den blev forfærdelig at læse.

Bare som en lille korrektion, hvis altså I hentydede til at bogen skulle være svært at få fat på. Det er den tværtimod. Den kan bestilles hos de fleste boghandlere, også dem på nettet og bibliotekerne har den også, så der er rig mulighed for at få læst denne klassiker.

De bedste hilsner,
Andreas Rosenberg

Forlaget Kosmos


message 2: by Malte (new)

Malte (maltex) | 28 comments Hej Andreas,

Alt man ikke kan få som minimum EPUB og helst direkte til Kindle giver ikke instant gratification og er dermed svært at få fat i :-) Men den kom nu ret hurtigt efter bestilling på jeres hjemmeside og den har, som Anders og Jens vist også nævnte i podcasten, et særligt format, men både billeder og tryk og layout der oser lidt i af undergrund og 70'erne på den gode måde - og i en digital verden er det jo meget rart med lidt på reolerne trods alt :-)

/Malte


message 3: by Andreas (new)

Andreas Rosenberg | 8 comments Malte wrote: "Hej Andreas,

Alt man ikke kan få som minimum EPUB og helst direkte til Kindle giver ikke instant gratification og er dermed svært at få fat i :-)"


Haha, ja okay, så er den svær at få fat på. Vil gerne omsætte den til e-bog, men har ikke fundet en løsning på det endnu.


message 4: by Steen (new)

Steen Christensen | 7 comments Hej Andreas

Det burde ikke give de helt store problemer at lave en epub af bogen. jeg har lige kigget den på Google books, og det virker ikke som noget problem.

Hvis du har rettighederne, kan du sende mig en privat besked, så kan jeg godt hjælpe :)

Steen


back to top