Bookstagram squad 😍📕 discussion

29 views
Дискусия: "Един от нас лъже"

Comments Showing 1-2 of 2 (2 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Nikki (new)

Nikki | 13 comments "Един от нас лъже" е книгата, която избрахме за месец Март. Тук може да споделите впечатленията си от нея. Приятно четене! :)


message 2: by Sarah (new)

Sarah Morgenstar | 8 comments Очаквах да има повече или поне някакви мнения вече за книгата, спечели с добра преднина, доста хора я четоха в един или друг момент.

Аз честно казано, нямах желание да я чета, още като Егмонт почнаха да обявяват какво ще пускат първата половина на годината, тази отпадна от набелязаните ми. Но, нали за това се включих в групата :)
За книгата, общо взето мога да кажа, че като за тийн роман беше прилична, т.е. като такава дори и на 4 звездички бих я оценила, но общо като книга, на фона на всичко останало, от мен 3.
Прекалено Малки салдки лъжкини ми дойде. Прекалено банални герои, толкова стереотипни, че чак леко скучни. Май само Нейт харесах и то просто защото имам слабост към този тип образ. Прекалено рано и лесно успях да разбера кой стои зад всичко (е, малко от подробностите не улових, но общата картинка).
От друга страна авторката има приятен и увлекателен стил. И някак минусите не успяват да убият удоволствието от четенето, което е много добре. В крайна сметка не мога да кажа, че книгата е разочарование, напротив. :)
Предполагам, че ако бях на подходящата възраст, нямаше да имам никакви забележки. От друга страна - кой знае, не мога да каже, че имам принципен проблем с тийн книгите.
Но съм сигурна, че на финала книгата ще се хареса много повече на 12-годишното вкъщи, който също покрай мен реши да я чете и до тук твърди, че е сууупер интересна :)


back to top