Suomalainen lukupiiri discussion

31 views
Oma kirjahylly -haaste > Terhin kirjahyllyn lukemattomat aarteet 2018

Comments Showing 1-7 of 7 (7 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Terhi, Apukäsi (last edited Jan 04, 2019 04:40AM) (new)

Terhi Naukkarinen  | 713 comments Koska edellisen vuoden oman kirjahyllyn lukeminen ei edennyt toivotusti, siirrän viime vuonna lukematta jääneet suoraan vuodelle 2018. Pitää täydentää listaa vielä, kun olen kahlannut Helmet- ja Popsugar 2018 - haasteita tarkemmin läpi.

1. Lohikäärmevuori eli Erään hoppelin matka sinne ja takaisin 291 sivua
2. Húrinin lasten tarina 317 sivua
3. Piin elämä 394 sivua
4. Kirjeet 588 sivua
5. Naiset kertovat sodasta 364 sivua
6. Kun kyyhkyset katosivat 366 sivua - luettu

7. Sadan vuoden yksinäisyys 413 sivua
8. Rakkauden kolme kehää ; Alaston 201 sivua - luettu
9. Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin 336 sivua - luettu
10. Kuolleet sielut 281 sivua
11. He eivät tiedä mitä tekevät 559 sivua - luettu
12. Sin City 200 sivua - luettu

Yhteensä 4229 sivua. Lopputuloksena luettu 1662 sivua eli 39 %. No, pääsin sentään yli kolmasosaan sivumäärässä mitattuna, kirjojen lukumäärässä mitattuna 5/12 eli 42 %. Petrattavaa siis vielä riittää...


message 2: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new)

Annamariah | 1764 comments Mulla olisi myös Kun kyyhkyset katosivat tämän vuoden lukulistalla Seinäjoen lukuhaasteen Viroon sijoittuvaksi kirjaksi. (Mun on tarkoitus lukea mahdollisuuksien mukaan väliin jääneitä lukupiirikirjoja, jos/kun ne sopivat johonkin lukuhaasteeseen.)


message 3: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Minulla on myös Kyyhkyset odottamassa sitä, että tulisi otettua käteen ja luettua...


message 4: by Peony (new)

Peony (peony79) | 723 comments Sama täällä. Löytyy omasta hyllystä ja funtsinkin jossain vaiheessa kirjan sijoittamista Helmetin balttialaiseksi ja Seinäjoen Virosta kertovaksi kirjaksi. Toki tämä menisi Helmetin itäblokki-kirjanakin..varsinkin kun kertoo nimenomaan Euroopan kahtiajakautumisesta (ajoittuen 30-60-luvuille). Samoin sopisi Seinäjoen II MS-kohtaan.


message 5: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 713 comments Mulla on myös tarkoitus lukea pikku hiljaa rästiin jääneitä lukupiirikirjoja. Tämä myös mukavasti natsaa noihin haasteisiin.


message 6: by Terhi, Apukäsi (last edited Jan 15, 2018 12:39AM) (new)

Terhi Naukkarinen  | 713 comments Oman kirjahyllyn kirjoista on nyt ensimmäiset hoidettu eli sarjakuvaromaani Sin City ja He eivät tiedä mitä tekevät.

Sin City oli oikein maistuva sarjakuva, vaikka tarina olikin elokuvasta tuttu. Elokuva tuntui seurailevan sarjakuvan tarinaa varsin uskollisesti, joten mitään suuria yllätyksiä sarjakuva ei tarjonnut. Oikein mukava vuoden aloittaja kuitenkin.

He eivät tiedä mitä tekevät löytyy omasta kirjahyllystäni paperiversiona, mutta päädyin kuitenkin kuuntelemaan kirjaa BookBeatista. Kirja toimi oikein hyvin äänikirjana ja veikkaan, että paperikirjana olisi saattanut jäädä odottamaan aikaa parempaa. Kirja oli kuitenkin oikein hyvä, enkä ihmettele sen saamaa Finlandia-palkintoa.


message 7: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 713 comments Sen verran edistystä on tapahtunut tämän haasteen suhteen, että olen aloittanut omasta kirjahyllystäni Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin. Vaihdoin siis sen mukaan tähän haasteeseen ja Viisasteleva sydän saa jäädä odottamaan aikaa parempaa.

Näyttää siltä, että nuo haasteen jälkipuoliskolla valitut kirjat houkuttelevat enemmän kuin nuo alkupään kirjat. Mutta olen minä päässyt alkuun myös kirjoissa Kirjeet ja Naiset kertovat sodasta. Jospa saisin ne kahlattua loppuun vielä tämän vuoden aikana. Kummassakaan kirjassa ei ole mitään jatkuvaa juonta, joka selkeästi nyt tökkii minulla. Enemmän siis houkuttelee perinteisemmät romaanit.

Minulla on kesken myös omassa kirjahyllyssäni makaileva tiiliskivi Ulysses, mutta sitä en uskalla tähän liittää ennen kuin on varmaa, että saan sen läpi luettua...


back to top