Thriller fans discussion

Verwachting
This topic is about Verwachting
51 views
Januari 2018 > Maandboek - Verwachting

Comments Showing 1-42 of 42 (42 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tamara (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Het scheelde niet veel, maar met 2 stemmen meer dan Broertje, is het maandboek van januari geworden Verwachting van Michael Robotham.

Het leven dat ze wil, is niet van haar.

Agatha en Meghan zijn allebei zwanger en leven in dezelfde stad. Maar dat is dan ook het enige dat hen bindt. Meghan leidt haar perfecte leven met liefhebbende man en prachtige kinderen, terwijl Agatha na een zware werkdag wanhopig bij de telefoon zit te wachten op een berichtje van haar vriend, de vader van haar aanstaande kind.
Toch worden de beide vrouwen vriendinnen en steunen ze elkaar tijdens hun zwangerschap. Terwijl Agatha een leven verzint dat mooier is dan de werkelijkheid, is ook Meghan niet zo perfect als ze lijkt; ze probeert zaken geheim te houden voor haar man. Al snel zullen de levens van de twee vrouwen op een gevaarlijke manier met elkaar verknoopt raken, tot er geen weg terug meer is.


Lees jij mee?


message 2: by Bryndís (new)

Bryndís whoo! hij krijgt zulke goede reviews! ik denk niet dat ik er deze maand aan kan komen (ik heb ook al veel te veel boeken voor een backpacker😥), maar misschien lees ik hem later nog ☺


UZIP | 36 comments Wat cool! Niet gedacht dat mijn aangedragen boek het maandboek zou worden✌️!
Dus ja, ik lees zeker mee 😀


message 4: by Janneke (new)

Janneke | 289 comments Ik sla deze voor nu even over, ik lees al met veel andere boeken mee. Maar ik houd dit topic zeker in de gaten om te bekijken of ik hem toch nog op mijn tbr ga zetten!


Nina | 222 comments oohh! deze wil ik zeker gaan meelezen. Ik hoop dat ik hem bij de bieb kan krijgen/reserveren.


message 6: by Tamara (last edited Dec 30, 2017 12:40AM) (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Ik bekijk later in de maand even of ik deze ga meelezen. Ik heb het boek niet en wil best nog wat andere boeken lezen, dus even kijken of ik het nog red in januari! :)


message 7: by Yv (new)

Yv (yv87) Ik ga het zeker wel proberen!


message 8: by Michiel (new)

Michiel | 89 comments Ik weet niet of ik na Klikspaan en De Laatste Meisjes alweer toe ben aan een vrouwelijke hoofdpersoon. De omschrijving klinkt mij iets te veel als een nieuwe Quincy, dat trek ik echt niet :)
Ik wacht nog even af.


message 9: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 790 comments Ik sla deze even over. Ik heb al redelijk wat boeken die ik in januari wil lezen.


Nele Liz | 161 comments Ik wil deze graag meelezen, maar weet nog niet of het in januari zal lukken.


message 11: by Nina (new) - rated it 4 stars

Nina | 222 comments 27e in de wachtrij. zal dus nog wel even duren voor ik hem bij de bibliotheek kan ophalen. hahahaha, misschien wordt het dan toch pas februari dat ik hem kan meelezen.


message 12: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Ik kijk later in januari nog of ik hem oppakken. De beschrijving spreekt me niet zo aan en nog veel andere boeken die ik wil lezen.


message 13: by Lekker-Lezen (new) - added it

Lekker-Lezen (lekkerlezen) | 30 comments Een van mijn favoriete schrijvers. Ik heb vrijwel al zijn boeken gelezen. Vooral de reeks met Joseph O'Loughlin, de aan Parkinson lijdende psycholoog is indrukwekkend. Van dit boek heb ik ook een hoge "verwachting". Helaas (nog) niet bij kobo-plus.


message 14: by Anne-Marie (new) - added it

Anne-Marie | 40 comments Alle delen zijn uitgeleend én al weer gereserveerd door andere lezers. Ik denk dus dat het me niet lukt om hem in januari te lezen, maar dan haal ik hem wel in.


message 15: by Ashly (new)

Ashly Hier helaas hetzelfde, bij de bieb allemaal uitgeleend / gereserveerd..


message 16: by Willemijn (new)

Willemijn jufwillemijnopallstars (jufwillemijnopallstars) | 41 comments Allemaal uitgeleend bij de bibliotheek, zodra hij er weer is, ga ik m ook lezen!


message 17: by Yv (new)

Yv (yv87) Zo dan! Is het zo’n populair boek of hebben de biebs weinig exemplaren beschikbaar?


message 18: by Willemijn (new)

Willemijn jufwillemijnopallstars (jufwillemijnopallstars) | 41 comments Yv wrote: "Zo dan! Is het zo’n populair boek of hebben de biebs weinig exemplaren beschikbaar?"
1 exemplaar per vestiging...


message 19: by Yv (new)

Yv (yv87) Ah vandaar! Oei, dat wordt vechten :P !


message 20: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Bij ons in deel stadsbibliotheek zijn er twee exemplaren. Heb 'm gereserveerd en ben de 1e in de wachtrij. Dus verwacht hem wel in januari te krijgen. Hij hoorde bij de nieuwe aanwinsten, dus nog maar kort in de bieb te krijgen.


message 21: by Ashly (new)

Ashly bij ons zijn er wel een stuk of 12, maar toch, grote stad is ook meer mensen :p


Jooke | 185 comments Sorry, ik zie het nu pas (was een beetje van de leesradar). Maar heb dit boek vorige maand beluisterd dankzij de Hebban-adventkalender.


message 23: by Tamara (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Wat vond je van het boek Jooke?


Jooke | 185 comments Hmm moeilijk te zeggen, maar ik ben natuurlijk een van de weinig niet doorwinterde thrillerfans hier en moest in het begin enorm wennen aan het "accent" van de voorlezer. Daardoor duurde het denk ik langer alvorens ik in het verhaal zat en door had welke wending het verhaal ging nemen.
Het is ook eerder een psychologische thriller en neemt zo wel leuke als "minder leuke" wendingen en hier en daar was ik toch wel verbaasd.


message 25: by UZIP (new) - rated it 4 stars

UZIP | 36 comments Ik heb het boek vandaag binnen. Als ik The girl on the train uit heb, begin ik aan Verwachting.


message 26: by UZIP (new) - rated it 4 stars

UZIP | 36 comments Ik heb het boek uit! Vanaf de wending heb ik het in een ruk uitgelezen... Te benieuwd hoe het zou aflopen!


message 27: by Lekker-Lezen (new) - added it

Lekker-Lezen (lekkerlezen) | 30 comments Ik ben erg benieuwd, hoop dat ie snel in Koboplus collectie komt. Misschien kan ik niet wachten...


Read with Kirsten (lezenmetkirsten) Ik kwam heel toevallig dit boek vandaag al tegen in de kringloopwinkel. Natuurlijk duurder dan de boeken die ik daar normaal koop maar ik kon hem niet laten liggen. Ik heb vandaag het eerste deel (tot blz. 213) in één ruk uitgelezen. Een heerlijke psychologische thriller met behoorlijk zieke geesten, ik ben onder de indruk.


message 29: by Bryndís (new)

Bryndís oeh klinkt goed!


message 30: by Bryndís (new)

Bryndís oh nog een dingetje: het is miaachien handig dat iedereen voordat hij/zij stemt, je even kinkt of je het boek op tijd in bezit kan krijgen. het is anders zo jammer als niemand het maandboek meeleest omdat het gewoon niet kan😉


message 31: by Bryndís (new)

Bryndís ((maar de maand is nog niet voorbij,dus misschien ben ik te vroeg))


message 32: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Heb hem nu pas via de bieb gekregen. Lukt me denk ik niet meer deze maand, want ben ook nog 13 minuten en Duizendhoog aan het lezen. Ik zie wel.


message 33: by Tamara (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Gelukkig mag je ook na januari altijd nog je mening met ons delen :D graag zelfs!


Read with Kirsten (lezenmetkirsten) Ik heb gisteren het tweede deel wederom in één ruk uitgelezen. Ik was ontzettend benieuwd hoe het verhaal af zou lopen en kon dan ook niet stoppen met lezen. Later vandaag zal ik een uitgebreide review plaatsen. Hij krijgt van mij 4,5/5 sterren.


message 35: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Ik heb gisteren 35 bladzijden gelezen en ik weet het niet. Het pakt me niet. Wat is jullie idee, moet ik even volhouden en doorlezen? Er zijn niet veel commentaren over het boek hier gesplaatst.


Claire  | 10 comments Ik vond dit toch een beetje een teleurstellend boek. Er zat weinig vaart in en het kon me niet echt boeien.


Jooke | 185 comments ik heb het als luisterboek "gelezen" en wist niet dat het een thriller was (oeps). In het begin vroeg ik me dan ook steeds af waar het naartoe ging en waarom sommige details "tegenstrijdig" leken. Maar op een bepaald moment wilde ik wel echt het einde weten. Kan alleen moeilijk zeggen op welk punt gezien de hoofdstukken alleen aangeduid waren met Megan of Agatha en ik nooit het overzicht van de tracks heb bekeken.


message 38: by Nina (new) - rated it 4 stars

Nina | 222 comments is dit boek het waard om nog te gaan lezen?


Jooke | 185 comments ik vond het zeker geen slecht boek, maar ook geen topper en zeker geen spannend verhaal.
maar ik wilde toch het einde weten.


message 40: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments @Nina: ik vond het begin echt niet lekker genoeg lezen om door te gaan. Maar je kan het gewoon proberen toch?


message 41: by Lekker-Lezen (new) - added it

Lekker-Lezen (lekkerlezen) | 30 comments Ik wacht even tot deze in koboplus komt.


message 42: by Nina (new) - rated it 4 stars

Nina | 222 comments Heb het boek gister uitgelezen. Het las heel vlot en makkelijk. Heb er ook enorm van genoten. Een psychologische thriller die voor mij tot het eind spannend bleef. Weer een ander onderwerp dan normaal.


back to top