Suomalainen lukupiiri discussion

40 views
Helmet 2018 > 28. Sanat kirjan nimessä ovat aakkosjärjestyksessä (13.)

Comments Showing 1-7 of 7 (7 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments -


message 2: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Ain laulain ryöstös tee taitaisi sopia tähän, ja on siis useampisanainen nimikin. On tosin jo sarjan kolmas osa.


message 3: by Peony (new)

Peony (peony79) | 706 comments Tuon "eläkeläis-liiga/keinutuoli-kopla"-trilogian kun lukisi niin täyttyisi niin moni kohta eri haasteissa. Tämä aakos-juttu, ensimmäinen kirja sarjasta - sitten Seinäjoen haasteesta "iäkäs päähenkilö", ja nämä sopivat genre-haasteen huumori-osioon huhtikuussa. :D Pelkään vain, että tämmöset mummo-huumorikirjat ovat taipuvaisia väkisinnaurattamiseen ja väsyneisiin vitseihin.

Ootko Tytti lukenut noita aiempia osia? Millaisia olivat jos luit?


message 4: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments En ole, tuli vain vastaan kirjaston valikoimaa selaillessa. Ja juu, nämä "yhden vitsin" kirjat voivat olla vähän liikaa kerralla lukiessa.


message 5: by Tytti, The Head Honcho (last edited Dec 31, 2017 07:44AM) (new)

Tytti | 2539 comments Ja entäs Herra Ibrahim ja Koraanin kukkaset! Löytyi omasta hyllystä, kun aloin käymään näitä läpi lista mielessä...

Samoin sarjakuvaromaani Emil ja Sofi.


message 6: by Peony (last edited Dec 31, 2017 08:16AM) (new)

Peony (peony79) | 706 comments Herra Ibrahim sopii myös Seinäjoki-haasteen "kirjassa on alle 100 sivua"-kohtaan. Luin just tänä vuonna tuon kirjan. Ihan ok, ei tosin mikään järisyttävä kokemus, mutta nopeasti sen lukaisee.

Löysin juuri yhden kirjan, jonka nimi olisi aakkosjärjestyksessä, joskin sanoja on vain kolme ja kahdella niistä on kolme samaa alkukirjainta..mutta aakkosjärkässä ovat! M. L. Stedmanin Valo valtameren yllä

Samoin Gaute Heivollin Etten palaisi tuhkaksi


message 7: by Tuatara (new)

Tuatara | 216 comments Tähän kohtaan sopivia kirjoja ei ollut itselleni sattunut vastaan tänä vuonna, joten kun sarjaa läpi lukiessani vastaan tuli Asterix Britanniassa, käytin tilaisuuden heti hyväksi. Alkoi vielä niin nätisti aakkosten alusta.


back to top