Suomalainen lukupiiri discussion

45 views
Helmet 2018 > 38. Kirjan kannessa on kulkuneuvo (18.)

Comments Showing 1-11 of 11 (11 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments -


message 2: by Tytti, The Head Honcho (last edited Jan 01, 2018 08:44AM) (new)

Tytti | 2539 comments Minulla on äänikirjana kesken suomalaisen Max Seeckin Hammurabin enkelit, joka sopii tähän kohtaan, ja todennäköisesti minä sen tähän laitankin, koska kohta vaikuttaa vaikealta. Kirja itse on varsin mukaansavetävä, mutta luen harvoin trillereitä, joten sitä on vaikea arvioida. Mielestäni myös ihan tarpeeksi uskottava, trilleriksi ainakin. Myös sarjan seuraavassa kirjassa on kulkuneuvo, mutta kirjat tulisi varmaan lukea järjestyksessä.

Hammurabin enkelit (Daniel Kuisma, #1) by Max Seeck Mefiston kosketus (Daniel Kuisma, #2) by Max Seeck


message 3: by Peony (new)

Peony (peony79) | 720 comments Mä kävin täällä Goodreadsissa to read-hyllyni selaillen läpi ja kirjoittelin sieltä ylös kirjat, joiden kannessa oli kulkuneuvo. Ihan mukavasti kertyi, kun to read hyllyllä on 800 kirjaa! >D Pistin muuten ylös hevosella ratsastavat tai hevosen ja kärryjen kanssa liikkuvat heput. Aika monessa kannessa on myös vene. Eli itse ainakin tulin laskeneeksi kulkuneuvoiksi moottorittomat pelit.


message 4: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Unohdin myös, että olin varannut e-kirjana Antti Tuurin Tammikuu 18, tekisi mieli lukea tämäkin tässä kuussa (tietysti). Kannessa näyttäisi olevan veturi.

Tammikuu 18 by Antti Tuuri


message 5: by Peony (last edited Jan 01, 2018 09:33AM) (new)

Peony (peony79) | 720 comments Vinkiksi myös, että näissä uudelleen painetuissa Agatha Christien kirjoissa (ne joissa 20-30-luvun tyylinen grafiikka) aika monessa on joku kulkuneuvo. Juna, lentokone, laiva (esim. Salainen vastustaja, Idän pikajuna, Sininen juna).


message 6: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new)

Annamariah | 1764 comments Mulla olis ainakin omassa hyllyssä lukematta Juhani Ahon Rautatie.


message 7: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Minä pidin kyllä kovasti Rautatiestä, mutta en ehkä ole puolueeton.


message 8: by Peony (new)

Peony (peony79) | 720 comments Äh...mä just luin pari päivää sitten sen Rautatien. Vähänkö ois saanut nopsasti yhden haasteen pussiin! :D Tais olla alle 100 sivua.


message 9: by Ronja (new)

Ronja (roszanen) | 289 comments Raitiovaunulla Kallioon on saatavilla ainakin Helmet-kirjastoista.

Raitiovaunulla Kallioon by Jari Auvinen


Anina | lukukartano (lukukartano) | 14 comments Tämä kohta jo kuitattu, tästä se lähtee. :) Päädyin viime vuoden Finlandia Junior -ehdokkaaseen Kahden maan Ebba.

Muita vinkkejä, tarjolla veneitä, laivoja ja kuumailmapalloja:

Lokikirja by Pirkko Saisio Ruotsinlaiva by Roope Lipasti Arjen ooppera by Jussi Särkelä Muumipapan urotyöt (Muumit, #4) by Tove Jansson Yön kantaja by Katja Kallio Vanhan rouvan lokikirja by Kyllikki Villa


message 11: by Tuatara (new)

Tuatara | 216 comments Philip Pullmanin Vedenpaisumus päätyi tähän kohtaan kannessa olevine veneineen. Kyseistä kulkuneuvoa myös käytettiin kirjassa varsin ahkerasti.


back to top