Suomalainen lukupiiri discussion

52 views
Helmet 2018 > 39. Kirja on maahanmuuttajan kirjoittama

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments -


message 2: by Peony (new)

Peony (peony79) | 720 comments Nura Farahin Aavikon tyttäret oli kyllä kiehtova tarina, luin sen viime keväänä. Nopealukuinen ja kiinnostava tunnelmallinen tarina. Suosittelen! Katsoin joskus Helsinki Lit-tapahtumaa, jossa keskustelijoina olivat Nura Farah ja Britanniaan Somaliasta muuttanut Nadifa Mohamed. Hänenkin kirjansa (Kadotettujen hedelmätarha) kuulosti mielenkiintoiselta, joten kun se oli kirjastossa kierrätyshyllyssä, niin otin sen mukaani. Eli tuo olisi yksi vaihtoehto minulla tähän kohtaan. Samalla saisin luettua kirjan omasta hyllystä. Toisaalta toki olisi kiinnostavaa lukea Suomeen muuttaneen kirjoittajan tarina.


message 3: by Ronja (new)

Ronja (roszanen) | 289 comments Lost in Suomi -teoksen kirjoittaja on maahanmuuttaja.

Nyt jo edesmennyt, aikuisena Suomeen muuttanut James Thompson on kirjoittanut Suomeen sijoittuvia jännityskirjoja kuten Kylmä kuolema.


message 4: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Toisessa ketjussa mainittiin Khaled Hosseinin Meren rukous, jonka itse luin viime viikolla tähän kohtaan. Ei ollut tarkoitus, mutta vilkaistessani VIP-lainoja kirjastossa (en lainatakseni, ihan vain katsoakseni mitä uusia kirjoja nyt luetaan) kirjastotäti toi kirjan siihen tarjolle. Ajattelin sen olevan merkki, sillä tämä on yksi niistä kohdista, joihin minulla ei ollut vielä kirjaa mietittynä. Sain sen samalla myös Popsugariin, sillä katsoin merimatkan olevan sen verran suuri osa tarinaa, vaikka se ei kokonaan merelle sijoitukaan.


back to top