Suomalainen lukupiiri discussion

36 views
Helmet 2018 > 45. Palkittu tietokirja (21.)

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments -


message 2: by Desertorum (new)

Desertorum | 1172 comments Tähän luin tieto-finlandia voittajan; Pentti Linkola – Ihminen ja legenda. En edes tiennyt palkinnosta mutta sopivasti sattui ja sain tämän tähän haasteeseen. Kyseisessä kirjassa mainittiin monia teoksia, mm. Buddenbrookit, joten sen saa sitten mukavasti kohtaan kirja on mainittu toisessa kirjassa.


message 3: by Tytti, The Head Honcho (last edited Sep 18, 2018 07:28AM) (new)

Tytti | 2539 comments Minulla tämä varmaan on yksi niistä, jotka jäävät suorittamatta, jos en saa haastetta valmiiksi. Luen kyllä mielelläni tietokirjoja, tai ainakin historiasta kertovia, olen jo lukenut tänäkin vuonna, mutta ei ole vielä tullut vastaan palkittua sellaista, jonka olisin halunnut lukea. Tai sitten ne ovat olleet sen verran paksuja, että mieluummin vain selaisin niistä mielenkiintoisimmat kohdat kuin lukisin kannesta kanteen, koska kerran ei tarvitse enää tenttiä niitä...


message 4: by Tytti, The Head Honcho (last edited Nov 03, 2018 08:29AM) (new)

Tytti | 2539 comments Tämän vuoden Kanava-palkinnon on saanut Mirkka Lappalainen kirjastaan Pohjoisen noidat – Oikeus ja totuus 1600-luvun Ruotsissa ja Suomessa, joka kuulostaa varsin mielenkiintoiselta. Se on julkaistu myös äänikirjana, mikä on aika harvinaista tietokirjojen kohdalla. Saman palkinnon on saanut myös minun aikaisempi ehdokkaani tähän kohtaan, Kalle Kniivilän Putinin väkeä – Venäjän hiljainen enemmistö.


back to top