Suomalainen lukupiiri discussion

29 views
Helmet 2018 > 46. Kirjan nimessä on vain yksi sana (22.)

Comments Showing 1-11 of 11 (11 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments -


message 2: by Tuatara (new)

Tuatara | 216 comments Hiekka tuli juuri luettua loppuun, pistetään tähän.


message 3: by Peony (new)

Peony (peony79) | 720 comments Näitä kirjoja olisi lukulistalla pilvin pimein. Näin alustavasti olen ajatellut laittaa tähän Juha Hurmeen Niemi-kirjan..jos siis en saa sitä minnekään muualle sijoitetuksi.


message 4: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Minä varmaan laitan tähän Vihollinen. Se ei taitaisi oikein edes muualle sopia, tai no, eri formaatteihin (mikä ei?) ja kahteen maahan sijoittuvaksi.


message 5: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new)

Annamariah | 1764 comments Jostain syystä tämä näkyi mulle Notificationeissa uutena kolme kertaa viimeisen vartin aikana, vaikka jo ensimmäisellä kerralla uusin viesti oli tuo Tytin kirjoittama nelosviesti o_O

Mutta anyway, minulla on tässä kohtaa Durasin Rakastaja.


message 6: by Emmi (new)

Emmi (tigana) | 22 comments Miesystävä heitti, että tämä on varmaan hankala kohta. Noooo... olen lukenut tänä vuonna kuusi kirjaa, joista neljän nimi on yksi sana 😀. Laitoin tähän Karin Slaughterin kirjan Näkymätön kun en sille oikein parempaa kohtaa keksinyt. Muut ovat Maresi, Pyöveli ja Rahtari. Kirjaston pinossa olisi vielä Paimentyttö, Filippa, Orjattaresi ja Komposti. Jep, ei ongelmaa 😀.


message 7: by Peony (new)

Peony (peony79) | 720 comments Mulla on tällä hetkellä 20 kirjaa lainassa kirjastosta. Niistä 12 kirjaa on semmosia, joilla on yksisanainen nimi! Joten ei pitäis jäädä helmet haaste 2018 tästä kohdasta kiinni! >D Ja siis noista kirjoista suurin osa oli mulla lainassa jo joulukuussa, kun en ollut vielä päättänyt edes osallistua koko haasteeseen.


message 8: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Joo, tähän on kyllä tungosta. Itsekin olin jo laittamassa tähän usein mainitsemaani (varmaan siksi, että se on ollut pitkään kesken) Vihollista, mutta sitten tajusin, että sen voi laittaa eri formaateissa julkaistuksi, mutta Kultahattua, jos sen saisin tänä vuonna luettua, en taida saada muualle kuin tähän.


message 9: by Tuulia (new)

Tuulia (ailuutt) | 39 comments Ja jos Hiekka niin japanilaisen kirjallisuuden ystäville myös Abe Kobon Hiekkaa!

Eipä sillä, tähän ei ole kellään vaikeutta löytää kirjaa. Mä luin tähän tämän:
Tommi Kinnunen: Lopotti


message 10: by Tuatara (new)

Tuatara | 216 comments tuo Kobon Hiekkaa kuulostikin mielenkiintoiselta, josko ehtisi senkin lukea. Olisi melkein hiekkainen teemavuosi menossa.


message 11: by Tuulia (new)

Tuulia (ailuutt) | 39 comments Hiekkaa on yksi mun ikisuosikkeja. Kerro sitten, mitä pidit.


back to top