Suomalainen lukupiiri discussion

46 views
Helmet 2018 > 49. Vuonna 2018 julkaistu kirja (24.)

Comments Showing 1-7 of 7 (7 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments -


Anina | lukukartano (lukukartano) | 14 comments Enpä olisi uskonut, että voisin vetää tämän kohdan listalta yli jo tammikuun viidentenä, mutta näin tässä pääsi käymään. Kalle Lähteen Loppuluisu luettu tänään. :)


message 3: by Peony (last edited Jan 05, 2018 02:55PM) (new)

Peony (peony79) | 723 comments Jösses..tuo on jonkinlainen maailmanennätys! Minä olen vähän 'issuu'-palvelussa selaillut kustantajien katalogeja. Varauksessa kyllä onkin kirjastossa pari kirjaa, jotka ilmestyvät vasta keväällä.


Anina | lukukartano (lukukartano) | 14 comments :) Olin viidentenä kirjaston varausjonossa, niin sain Loppuluisun käteeni melkeinpä heti sen ilmestymisen jälkeen. Itse en ole vielä uskaltanut alkaneen vuoden uutuusluetteloita pahemmin tutkailla, luettavien kirjojen lista on jo muutenkin venynyt tarpeeksi (no, tai sanotaanko liian) pitkäksi. :D


message 5: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Minä olen aika innoissani tästä kirjasta, nyt vain jännittää, miten ehdin sen lukea, sillä olen varausjonossa ensimmäisten joukossa ja saanen kirjan varmaan ensi kuussa, tietysti varmaan olympialaisten aikaan, ja varmaan varauksia jää senkin jälkeen. Enkä muutenkaan ole hyvä lukemaan kirjoja tietyssä ajassa. (Voisin tietty laittaa varauksen tauolle, mutta toisaalta haluaisin kirjan heti käteen...)

Sinä vuonna 1918

Taisin ehdottaa tätä myös "pelistä" kertovaksi kirjaksi, mutta ehkä tätä voisi ajatella myös päähenkilökohtaan, sillä tässä tosiaan saat itse olla kirjan päähenkilö. Mikä hauskinta, niin viime vuonna juuri mietin ja kyselin noista "Choose your own adventure" -kirjoista, joista kirjastoissakaan ei oikein ollut tietoa, jotkut ehkä juuri ja juuri muistivat joskus lapsena lukeneensa, mutta nyt Pohjola tuo sellaisen aikuisillekin, juuri sopivasti!
https://mikepohjola.wordpress.com/201...


message 6: by Tuatara (new)

Tuatara | 216 comments Tuli luettua Kalevanpoikien kronikka, joka ilmestyi ihan taannoin. Vetävää luettavaa.


message 7: by Lumissa (new)

Lumissa | 806 comments Sain tuon aiemmin mainitun Loppuluisun äänikirjana tänään varauksesta ja aloin kuunnella sitä tyytyväisenä, mutta heti aluksi kerrotaan, että äänikirja onkin julkaistu jo 2017. Ei varmaan ole kovin yleistä, että näin hassusti sattuisi vuodenvaihteen molemmin puolin eri formaattien julkaisu.


back to top