Goodreads România discussion

20 views
General > Top 50 Favorite Horror Novels on Goodreads

Comments Showing 1-9 of 9 (9 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Victor (new)

Victor | 1333 comments Goodreads a schimbat propriul doodle-ul si a lansat si Top 50 Favorite Horror Novels on Goodreads

Cate ati citit de acolo si care e cartea voastra favorita din genul horror?


message 2: by Alex (new)

Alex (biseptol69) | 831 comments Misto lista. din pacate genul „Horror“ pur si simplu la carti nu m-a fascinat niciodata. asa ca nu am citit nici una din cartile alea. Dar am vazut cateva dintre ecranizari. Ah si am de Poe „prabusirea casei Usher“.


message 3: by Victor (new)

Victor | 1333 comments Chiar daca vizual horror-ul e genul meu favorit pe langa mindfucks, in scris genul e si mai poluat de entertainment ieftin decat filmul dar anul trecut in perioada asta am reusit sa citesc o carte The Elementals pe care o recomand.

Ah si 14 de Peter Clines care, din motive necunoscute mie, e trecuta si ea la genul horror in primul rand (probabil pentru accentele lovecraftiene) in timp ce ea e un mistery-sf foarte bine scrisa.


message 4: by Victor (last edited Oct 16, 2017 10:38PM) (new)

Victor | 1333 comments Alex wrote: "Misto lista. din pacate genul „Horror“ pur si simplu la carti nu m-a fascinat niciodata. asa ca nu am citit nici una din cartile alea. Dar am vazut cateva dintre ecranizari. Ah si am de Poe „prabus..."

Am adaugat link catre "Prabusirea casei Usher" la proza scurta fiindca e gratuita pe Guntenberg Project. Am citit-o acum muuult timp in romana si nu-mi mai amintesc nimic de ea.


message 5: by Alexandra (new)

Alexandra Stoia (alexandrastoia17) | 29 comments Am citit 5/50, adica toate cartile lui Stephen King din lista.. ca un adevarat fan :)). Cea mai infricosatoare pe care am citit-o e It, dar preferata mea e The Stand.

O sa citesc si eu Prabusirea casei Usher, daca tot ati adus vorba de ea. Am primit de ziua mea acum ceva timp o carte cu colectia operelor lui Poe din care mai citesc periodic si e pe acolo.


message 6: by Victor (new)

Victor | 1333 comments Stiai ca Joe Hill e fiul lui Stephen King?


message 7: by Alexandra (new)

Alexandra Stoia (alexandrastoia17) | 29 comments Victor wrote: "Stiai ca Joe Hill e fiul lui Stephen King?"

Dap, dar inca n-am citit nimic scris de el :D


message 8: by Victor (new)

Victor | 1333 comments Nici eu, desi am auzit lucruri bune despre Heart-Shaped Box si are 3 carti in lista.


message 9: by Alexandra (new)

Alexandra Stoia (alexandrastoia17) | 29 comments Victor wrote: "Nici eu, desi am auzit lucruri bune despre Heart-Shaped Box si are 3 carti in lista."

Sincer, sunt un pic sceptica, dar cel mai probabil o sa citesc pana la urma si ceva de el. Intre timp as mai baga ceva scris de taica-su.


back to top