Books Ever After discussion

October (Calendar Girl, #10)
This topic is about October
56 views
Oktober 2017 > Calendar Girl Oktober

Comments Showing 1-26 of 26 (26 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Priss (new)

Priss (lisz) | 1363 comments Mod
Ook deze maand gaan wij weer verder met onze maandserie, Calendar Girl! Nog een paar boeken te gaan, hoe zal het met Mia aflopen...? Dit is het topic om erover te speculeren ;)


Hannie (hannieblokzijl) | 1361 comments Ik lees zeker mee. Ik ben erg benieuwd na het laatste deel hoe het verder gaat. Snel mijn andere boeken uitlezen.


Jennifer | 218 comments Ik lees mee :)


Valerie (valeriemeij) | 98 comments Ik ben alvast begonnen! Het is nu al aardig wat tijd geleden dat ik September gelezen heb en moest wel even goed nadenken wat er nou ook alweer gebeurd was. Gelukkig helpt het boek een klein beetje om me eraan te herinneren.


Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) Ik lees zeker mee, zal het uitlezen ook. Al verwacht ik niet meer dat het nog wat naar mijn goesting wordt, haha. Maar wie weet, nog 3 delen te gaan. Kijken of ze weer miljoenen ergens in haar sleuf geduwd krijgt... Oeps, wat schrijf ik nou? ;)


Marieke | Marieke's Books | 509 comments Ik moet er nog een aantal inhalen, misschien dat ik dat deze maand wel eens even doe. Ik wil wel graag deze serie uitlezen, ben stiekem wel benieuwd naar het einde.


Samantha (samanthadelaat) | 1490 comments Mod
Ik loop achter, maar deze maand belanden september en oktober samen op mijn to read!


message 8: by Mary (new)

Mary | 754 comments Deze kan ik wel mooi ff tussendoor lezen, zeker als een goede afleiding zonder teveel niveau.
Ben wel benieuwd naar wat deze maand gaat brengen.


Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) Ik ben op de helft. Het is nog niet echt leuk. Maar het is effe makkelijk om te lezen.


Fransinda Geers Ik ga deze ook zeker weer meelezen!


Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) Ik heb het uit. De liefde tussen Wes en Mia is wel schattig. En Wes is wel heel aandoenlijk nu. Maar serieus, (view spoiler) Dat is wat me ook zo irriteert aan deze serie. Mia krijgt alles in haar schoot geworpen, komt de juiste mensen op het juiste moment tegen, geld komt aan alle kanten aanwaaien, maakt talloze vrienden voor het leven, weet altijd het juiste te zeggen en te doen, hangt de psycholoog uit, everybody loves Mia! Ik heb liever een beetje meer realiteit in een verhaal. Neemt niet weg dat het gewoon even hersenloos lekker lezen is en ik toch benieuwd ben naar het volgende deel. Ben benieuwd wat jullie van Oktober vinden...


Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) Ik zag dat er een nieuwe serie is van Audrey: Yoga Girl... Een serie over sensuele yoga?! (^_-)


Kristel (kristelb) | 282 comments Ik loop ondertussen ontzettend achter, en denk niet dat ik nog aan deze toe ga komen. Ik maak m'n inhaalslag ooit wel c:


Hannie (hannieblokzijl) | 1361 comments Ik denk dat ik na deze serie wel even genoeg van Audrey Carlan heb gelezen. Ik lees de serie uit, maar ik denk niet dat ik ooit nog een ander boek van haar zal lezen. Net wat jij zegt Piep leest, echt realistisch is het niet.


Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) @Hannie Ik zal ook nooit meer een boek van haar oppakken hierna.


Hannie (hannieblokzijl) | 1361 comments :-)


message 17: by ❀ Sabina (new)

❀ Sabina (namida2u) Ik ben wel van plan om de serie uit te lezen, maar ik moet eerst nog September lezen. Dus ik ga weer hier even weg :p


Hannie (hannieblokzijl) | 1361 comments Uit. Gelukkig. Want hoewel het boek wel wat leuke elementen heeft zoals Mia's nieuwe baan, vond ik dit ook een erg ongeloofwaardig verhaal. Nu geldt dat voor alle boeken in de serie. Maar te denken dat seks een traumatische ervaring kan oplossen. Sorry, daar geloof ik niet in. (view spoiler) Natuurlijk kan iemands liefde je helpen in een moeilijke tijd, maar wat zij doen valt bij mij niet in de categorie liefde. Daardoor stond dit boek mij erg tegen.


Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) Klopt wat je schrijft, Hannie. Ik kan gewoon niet geloven dat deze serie is uitgegeven. Echt niet. Ik blijf het ongelooflijk vinden.


Hannie (hannieblokzijl) | 1361 comments @Piep leest, Inderdaad. Maar blijkbaar is er een publiek voor, want dit boek heeft een gemiddelde van ruim vier sterren. Al neem ik dat bij deze serie met een flinke korrel zout, want een deel van de reviews met een hoge waardering is van mensen die het boek gekregen hebben voor een review. En in mijn ogen zijn die niet erg kritisch geweest.

Ik lees de serie nog wel uit. Maar ik hoop toch echt dat november en december beter zijn.


message 21: by Yv (new)

Yv (yv87) | 577 comments 4 sterren als gemiddelde? Oh boy... Doet me denken aan die bizar hoge rating van Twilight, wat ook gewoon écht geen goed geschreven boek is...

Ik ben nog steeds blij dat ik na April ben afgehaakt haha, was echt niet goed voor mn stress niveau :P.


Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) 4 sterren, halleluja :O


message 23: by Bryndís (last edited Oct 20, 2017 08:19AM) (new)

Bryndís | 635 comments Yv wrote: "4 sterren als gemiddelde? Oh boy... Doet me denken aan die bizar hoge rating van Twilight, wat ook gewoon écht geen goed geschreven boek is...

Ik ben nog steeds blij dat ik na April ben afgehaakt ..."


twilight's hoge rating komt door de plotselinge vampire craze en tienermeisjes die precies doen wat iedereen doet en Edward in het boek linken aan de acteur in de film.
ik snap ook niet hoe dat werkt, maar het was wel zo, want het boek bestond nl al jaar ofzo voor het ineens populair werd...
Dit boek, geen idee. sommige mensen houden meer van vermakelijke verhalen en geven niet zo veel om goed geschreven/geloofwaardig


Samantha (samanthadelaat) | 1490 comments Mod
Het punt is dat vaak de mensen die de serie niet leuk vinden, al vroeg afhaken. De mensen die hem wel leuk vinden blijven doorlezen, waardoor je meer hogere ratings krijgt.

Ik ga me morgen aan oktober wagen.. september net uit, die vond ik maar niks.


Hannie (hannieblokzijl) | 1361 comments @Samantha, Zo had ik het nog niet bekeken. Ik ben benieuwd wat je van Oktober vindt.


Samantha (samanthadelaat) | 1490 comments Mod
Oktober uit. Ik vind het echt heel jammer dat ze niet weer bij een andere man gaat logeren... dat vond ik eigenlijk het leukste uit de serie merk ik nu. Dit is saai, voorspelbaar en echt te fantasieloos. Alles lukt, perfecte vriendin, perfect vriendje...


back to top