Norway discussion

90 views
Sommerlesing

Comments (showing 1-8 of 8) (8 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Thomas (new)

Thomas (Thom_DJ) | 20 comments Hva liker dere å lese på sommeren?
Selv liker jeg å lese ungdomslitteratur, fantasy, eller bøker i samme gate som "Et helt halvt år". Krim føler jeg passer best til mørkere tider, så den sjangeren sparer jeg som regel til høsten eller vinteren (med mindre Jo Nesbø slipper en ny Hole-bok på sommeren).


message 2: by Oda Renate (new)

Oda Renate (Odasbooklove) | 39 comments Ærlig talt, jeg pleier ikke å bytte på hva jeg leser på årstidene.
Året rundt leser jeg det jeg vil.
Leser sikkert mer om sommeren siden jeg har bedre tid men ellers er det det samme som før.
Har som mål å lese flere klassikere så leser store forventninger av Dickens nå.


message 3: by Anniken (new)

Anniken Haga | 33 comments Merker selv at jeg er mer åpen for å lese contemporary eller ungdomsbøker på sommertid. Horror, thrillers og epic fantasy blir fort litt for tungt, av en eller annen grunn, men greit å få lest noe litt nytt, da jeg ikke leser contemporary til vanlig


message 4: by Kristin (new)

Kristin Selnes | 11 comments Jeg tror heller ikke jeg bytter på å lese etter årstidene. Annet enn tidligere hvor det måtte være krim i påsken, men det har jeg gått bort i fra. Leste Kongens Nei i weekenden, gjorde ferdig Huset Buddenbrooks i forrige uke og leste the Story Hour innimellom. Har gjerne et par tre forskjellige genre liggende og tar det som jeg føler for der og da. Uavhengig av årstid. Har dog lagt frem noe lettlest for å ta med på ferie.


message 5: by Oda Renate (new)

Oda Renate (Odasbooklove) | 39 comments Kristin wrote: "Jeg tror heller ikke jeg bytter på å lese etter årstidene. Annet enn tidligere hvor det måtte være krim i påsken, men det har jeg gått bort i fra. Leste Kongens Nei i weekenden, gjorde ferdig Huset..."

Sant glemte det. I påsken blir det krim ellers er det ikke bytting for min del.


Marica (The Book Chick) | 1 comments Jag läser det jag har lust på, men märker jag läser lite mer lättare böcker på sommaren och tyngre på vintern. :)


message 7: by Berit (new)

Berit | 3 comments Samme her. Det blir ofte lettere ting, YA og romanse og den slags :)


message 8: by Ester (new)

Ester (librarylife) | 10 comments Går mest i YA og contemporary om sommeren, men med det været vi har nå frister det nesten å ta frem krimmen - ligner mer på høst enn sommer for tiden.


back to top