Suomalainen lukupiiri discussion

Olemisen sietämätön keveys
This topic is about Olemisen sietämätön keveys
17 views
Kirjakeskustelut > Olemisen sietämätön keveys (ei spoilereita)

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new) - added it

Tytti | 2539 comments En tiedä, onko tämä ketju tarpeen, mutta onhan kirja vähän pitempi.


message 2: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new) - rated it 2 stars

Annamariah | 1745 comments Kuinka moni oli lukemassa tätä? Olen melkein lopussa, ja lukeminen on sujunut yllättävän sujuvasti siihen nähden, että en yleensä tykkää ollenkaan tämän tyylisistä kirjoista. Yksi syy lukemisen helppouteen on ehkä lyhyet luvut, sillä seuraavan aloittamiseen on aina varsin matala kynnys kun tietää, että sopivia lopetuskohtia tulee tiuhaan.


Desertorum | 1118 comments Itse luin tämän viime vuonna. Oli tosiaan nopealukuinen mutta en lämmennyt tyylille enkä tiedä tajusinko ihan mitä sillä haettiin.


message 4: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new) - rated it 2 stars

Annamariah | 1745 comments Sujuvasti sain luettua, mutta mielestäni kirja huononi tasaisesti loppua kohden. Alkupuolella harkitsin jopa kolmea tähteä, mutta keskiosan ja lopetuksen takia en voi antaa kahta enempää. Minultakin taisi mennä se perimmäinen pointti ohi, sillä en oikein tiedä, mitä minun olisi pitänyt saada "juonesta" irti.


Noora | 873 comments Kirja odottaa tuossa hervottomassa lukupinossa. Ehkä ehdin sen kesäkuulle tai sitten veny heinäkuulle. Jää nähtäväksi mihin kirjaan seuraavaksi tartun.


message 6: by Noora (last edited Jun 20, 2017 02:47AM) (new) - rated it 2 stars

Noora | 873 comments Aloitettu! On todellakin nopealukuinen, jos vain ehtisi lukea kauemmin kuin 10 min illalla niin kirja olisi jo luettu. On kyllä erikoinen kirja, ajoittain tykkään paljonkin ja ajoittain kirja tuntuu melkoiselta sillisalaatilta. Kirjassa on jossain määrin "tärkeässä osassa" Anna Karenina-kirja (kirjailija paljastaa tärkeitä osia kirjan juonesta) ja joku säveltäjä, jota en nyt saa mieleeni, niin jäin miettimään kehtaisinko laittaa tämän kirjan Helmet haasteeseen Toisen taideteoksen inspiroimaksi kirjaksi?! Enköhän saa tämän viimeistään juhannuspäivänä luettua loppuun tuolla 10 minuuttia päivässä taktiikallakin. ;)


back to top