Suomalainen lukupiiri discussion

Roger Ackroydin murha
This topic is about Roger Ackroydin murha
16 views
Kirjakeskustelut > Roger Ackroydin murha (ei spoilereita)

Comments Showing 1-7 of 7 (7 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new) - added it

Tytti | 2539 comments Olkaa varovaisia, älkääkä paljastako liikoja.


message 2: by Tytti, The Head Honcho (last edited Jun 01, 2017 11:29AM) (new) - added it

Tytti | 2539 comments Minä kävin hakemassa tämän tänään kirjastosta, piti ihan varata, kun omassa kirjastossa ei ollut yhtään kappaletta ja pääkirjasto on kiinni. Olisi kerrankin tarkoitus lukea jotain, vaikka tosiaan tiedänkin juonen pääpiirteissään, taisin katsoa myös telkkarista vasta. En muista, olenko lukenut tämän lapsena, aika ison osan Poirot-kirjoista luin, mutta tästä ei ole muistikuvia. Onko muita kiinnostuneita? Desertorum tuolla spoileriketjussa kertoi jo pitäneensä ja joku ainakin kaipasi kevyempää kirjallisuutta rankempien aiheiden jälkeen.


message 3: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new) - rated it 3 stars

Annamariah | 1764 comments Kaikki Helmetin englanninkieliset kappaleet olivat lainassa, mutta ensimmäisessä on eräpäivä ihan pian, joten saanen varaukseni ensi viikolla. Mukana ollaan siis, vaikken vielä pääsekään aloittamaan.


Lumissa | 798 comments Minä pääsin aloittamaan eilen, vaikka hetken jo kirjastossa näytti synkästi siltä, että varaamani kappale olisi kadonnut. Onneksi katsoin vain väärän päivän kohdalta.

En ole ikinä oikein ollut dekkari-ihmisiä, ja olinkin iloisesti yllättynyt, kuinka hyvin tämä lähti vetämään mukanaan. Jossain vaiheessa kyllä minullekin tuli tunne, että juoni alkoi tuntua aika tutulta, että olisinkohan itsekin kuitenkin nähnyt televisiosta joskus lähimenneisyydessä... Noh, vielä ei ainakaan ole muistikuvia siitä, kuka olisi murhaaja, joten toistaiseksi kaikki hyvin!


message 5: by Tytti, The Head Honcho (new) - added it

Tytti | 2539 comments Ehkä on hyvä, että Christien kirjoissa on usein samankaltainen ympäristö ja samantapaisia hahmoja. Sitten ne menevät vähän helpommin sekaisin, eivätkä jää niin tarkasti mieleen.


Noora | 879 comments Mukana ollaan kyllä. Mulla on nyt kaksi kirjaa kesken. Luen ne ensin loppuun. Niin sitten ehkä tartun tähän.


message 7: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new) - rated it 3 stars

Annamariah | 1764 comments Sain kirjan tänään käsiini, joten ajattelin ottaa sen viikonlopun kuoromatkalle bussilukemiseksi. Olen lukenut Christieltä aiemmin vain Kymmenen pientä neekeripoikaa (vai mikä Eikä yksikään pelastunut se nykyään on), ja siitä kyllä tykkäsin, joten toivottavasti tämä on yhtä hyvä.


back to top