Thriller fans discussion

92 views

Comments Showing 1-50 of 306 (306 new)    post a comment »
« previous 1 3 4 5 6 7

message 1: by Tamara (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Om gewoon gezellig over van alles en nog wat te praten met elkaar :)


message 2: by Tamara (last edited May 31, 2017 02:16PM) (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Heeft iemand van jullie de manga strip The Enigma of Amigara Fault gelezen? Je kan hem hier gratis lezen. Heel apart verhaal.

Edit: je moet de strip wel van rechts naar links lezen, anders is het heeel moeilijk te volgen haha.


message 3: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Op www.spannendeboekenweken.nl is weer een Schrijfwedstrijd voor de liefhebbers. Ik probeer weer mee te doen.


message 4: by Yv (last edited Jun 02, 2017 10:52AM) (new)

Yv (yv87) @Tamara: Nog nooit van gehoord. Wel bijzonder dat je andersom moet lezen..

Wat leuk, Piep! Schrijf je vaker zelf?

Verder haak ik even in op de berichten uit het voorstelrondje :).

@Jooke: Boekendief paperback is nu tijdelijk 7,5€ bij Primera! Stond er toevallig gister mee in mijn handen toen ik (tevergeefs) op zoek was naar Hof van Vleugels en Verwoesting!
Oooh en dalmatiers, wat leuk! Zie je echt niet vaak en ik heb nu meteen een beeld van Cruella bij je ( :P ), maar vind die stipjes zo leuk!

@Bryndis: Héérlijk puppy knuffelen!
Australie, gaaf hoor! Ik zou zelf dolgraag naar Nieuw Zeeland willen. Maar het wordt elke keer Zuid Afrika, omdat dat voor mij gewoon ook makkelijker en goedkoper is (paps komt er vandaan en er woont nog familie).


message 5: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments @Yv: Ik ben sinds kort begonnen met schrijven en heb met een Schrijfwedstrijd meegedaan hier in de bieb. Op 11 juni is de prijsuitreiking, een hele sjieke bijeenkomst ook nog. En nu zag ik deze schrijfwedstrijd weer. Ik vind het leuk om een 'opdracht te krijgen' en er dan een verhaal van te maken. Ik begin gewoon met schrijven, er staat dan een verhaal wat ik nog verder uitwerk. Maar meestal rolt het zo uit mijn pen. Ik doe maar wat. Ik moet niet zo nodig een boek schrijven, hoor, gewoon voor de lol.


message 6: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments @Yv en @Bryndis:
Uit het voorsteltopic naar hier....
Nu fotografeer ik af en toe voor de hobby, als mijn lijf het aan kan. Vandaar dat lezen een hele fijne bezigheid is. Rusten en lekker lezen....


message 7: by Jooke (last edited Jun 02, 2017 12:40PM) (new)

Jooke | 185 comments lol Yv. Moet ik nu ook zeggen dat ik zwart haar heb en dat daar een grijze (lees witte) plik begint in te komen :D
Uhm Primera kennen we in België niet, maar heb het boek al digitaal, dus als ik wil kan ik hem gewoon lezen.

knap dat je dat zo kan piep!
Ik heb alleen een paar keer artikel geschreven voor het dalmatiër clubblad, maar dat is eerder in de stijl van een blog of juist heel informatief.
Soms probeer ik met mijn vriendin wel leuke effectjes qua fotografie. Maar we zijn beide leken en onze modellen zijn stippels met weinig "will-to-please" lol


message 8: by Tamara (last edited Jun 02, 2017 01:24PM) (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Vandaag lekker met mn ereader in de tuin zitten lezen.... hals verbrand, armen verbrand, benen verbrand. Ben nu echt een fluorescerende kreeft. Volgende keer toch maar insmeren :p


message 9: by Nina (new)

Nina | 222 comments Ik was mijn voorstel aan het schrijven en ineens kwam ik tot een briljant idee en vroeg ik me af of er in deze groep al over is nagedacht.. Namelijk Buddyreads!
Het lijkt me heel leuk om specifiek in het genre Thrillers ook een buddyread te doen, of meerdere? Ik weet niet of daar meer belangstelling en interesse voor is, zeker naast het feit dat we elke maand 1 boek lezen met zijn allen.


message 10: by Tamara (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Het is officieel.... ik zit in een leesdip.


message 11: by Jennifer (new)

Jennifer | 298 comments Mod
@tamara oh nee!!! Al in het maandboek begonnen?? Zooo goed


message 12: by Jooke (new)

Jooke | 185 comments hopelijk kom je er snel uit Tamara. In en net na mijn verlof had ik ook een dip. Eerst gewoonweg te weinig tijd en te moe en leek er gewoon niet terug in te komen. Wat leeghoofdig vermaak gekozen en hop we zijn weer vertrokken.

af en toe een buddyread lijkt me wel fijn. hangt er voor mij wel vanaf of ik het maandboek meelees of niet.


message 13: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 790 comments Hopelijk ben je er snel weer uit Tamara.


message 14: by Bryndís (new)

Bryndís re-reading favoriete boeken vind ik altijd een goede manier om eruit te komen! Ik hoop dat het lukt!


message 15: by Yv (new)

Yv (yv87) He gets, wat vervelend. Misschien iets lekker simpels lezen? Een vrolijke chicklit oid?


message 16: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Ik neem dan ook een leuke chicklit...


message 17: by Tamara (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Ja misschien dat ik beter eerst Juli ga lezen voordat ik verder ga in Tijden van duisternis..


message 18: by Yv (new)

Yv (yv87) Wat zijn eigenlijk jullie vakantieplannen voor de zomer?


message 19: by Jennifer (new)

Jennifer | 298 comments Mod
Lekker genieten van mn mannen. De grote verbouwing van ons huis voorbereiden. Met spoed opzoek naar een nieuwe baan en proberen veel te lezen.

En jij Yv???


message 20: by Bryndís (last edited Jul 07, 2017 11:20AM) (new)

Bryndís doorgaan met werken, doorgaan met stage, doorschrijven aan mijn scriptie...

en dan wel heel leuk, maar ook heeel vermoeiend (!): 4daagse lopen =D

en aan het eind gelukkig nog twee weken op vakantie in de Ardennen <3 Met papa/opa/tante+hondjes, wandelen <3

Maar al het werken is ook voor een goed doel, want dan kan ik in september naar Australië!!! <3 <3 <3


message 21: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Wij hebben voor het eerst een camper gehuurd en gaan daarmee rondtrekken. We starten in Oostenrijk.


message 22: by Yv (new)

Yv (yv87) Klinkt als mooie vooruitzichten!

Ik ga naar Noorwegen! Schijt nu eigenlijk al peultjes, want ik ga voor het eerst met de auto óp vakantie haha. Normaal vlieg ik en huur ik daar wat. Ben echt als de dood dat we straks pech krijgen en we de boot missen ofzo.


message 23: by Janneke (new)

Janneke | 289 comments Leuke plannen allemaal! Wij gaan pas eind augustus op vakantie, twee weken naar Frankrijk met z'n viertjes. Lekker burgerlijk op een familiecamping in een stacaravan, hebben we vorig jaar ook gedaan en dat was heerlijk voor de meiden. En dus ook voor ons, haha. Het is voor het eerst dat we wat verder gaan rijden met ze, dus dat vind ik ook wel spannend. Maar ik heb er vooral heel veel zin in! :)


message 24: by Tamara (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Haha Janneke, dat is precies wat ik ook ga doen! Maar ik ga met mijn vriend, zijn beste vriend en de vriendin van die beste vriend. Wel in een stacaravan in de Ardeche.


message 25: by Janneke (new)

Janneke | 289 comments Leuk Tamara, toevallig! Ik vond een stacaravan vorig jaar echt super relaxt. Van alle gemakken voorzien, maar nog wel het kampeergevoel. Ben je al vaker naaxr de Ardeche geweest?


message 26: by Tamara (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Nee dit wordt mijn eerste keer, dus ben benieuwd! Valt in ieder geval genoeg te doen daar haha


message 27: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Ardeche is mooi!


message 28: by Jooke (new)

Jooke | 185 comments hier pas in juni 2 weken vrij gehad. Vakantie waar ik welgeteld 2 hoofdstukken heb kunnen lezen. Nu is het wachten tot oktober alvorens ik voor 2 weken met vriendinnen, paarden en honden naar Nederland trek. Vermoedelijk ook 2 weken waarin in ik 's avonds te moe ben om nog een letter te lezen...


message 29: by Yv (new)

Yv (yv87) Ook wel lekker hoor, om zo vroeg te gaan! Ik neem mezelf elk jaar weer voor om eerder te gaan, maar elke keer resulteert het erin dat ik in September weg ben, haha.


message 30: by Tamara (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Is iemand hier bekend met de boeken van Jørn Lier Horst? Van de William Wisting kan ik alleen deel 7 Rode sneeuw & deel 8 Jachthonden vertaald vinden. Zijn deze boeken gewoon te lezen zonder de deel 1 tot en met 6 gelezen te hebben?


message 31: by Yv (new)

Yv (yv87) De NL vertalers hebben uitgemaakt dat ze een vierluik (Wisting Kwartet) uitbrengen in het Nederlands. Worden dus maar 4 delen uit de hele reeks vertaald. Heb ze zelf niet gelezen, geen idee of het dan nog een beetje logisch is. Maar lijkt me op zich van wel, anders zou het wel een bijzonder rare keus van de uitgeverij zijn..


message 32: by Tamara (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Ah oke, dan ga ik ze gewoon op mn ereader zetten. :)


message 33: by Yv (last edited Jul 18, 2017 09:51AM) (new)

Yv (yv87) Ja, is op zich wel een beetje een vreemde keus van de vertaler he! Ik weet niet meer precies waar ik dat had gelezen (misschien op Hebban?), maar daar stond iig dat de NL vertaling inderdaad ergens halverwege zou beginnen...

Ben je al een beetje uit je dip aan het raken?


message 34: by Tamara (new)

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Mijn leesdip begint oneindig te lijken. Komt mede doordat ik nu een hele leuke serie kijk op Netflix (the good wife), dus als ik tijd over heb doe ik eerder de tv aan dan dat ik mijn ereader erbij pak. Maar misschien dat ik maar eens in juli van de calendar girl reeks moet beginnen, even iets totaal anders haha.


message 35: by Yv (new)

Yv (yv87) Oh, dan komt het vast wel weer goed als de serie uit is.

Meeen, ik heb zo'n zin om op vakantie te gaan... Nog 6 weken aftellen haha. Kan echt niet meer wachten, iedereen is nu of is net geweest en komt met een heerlijk kleurtje terug haha..


message 36: by Janneke (new)

Janneke | 289 comments Oh, herkenbaar Yv! Wij moeten nog 5 weken wachten. Straks is het heerlijk dat wij nog mogen als iedereen geweest is, maar nu vind ik het maar lastig, haha. Ik wil ook op vakantie! :D


message 37: by Yv (new)

Yv (yv87) Jaaaa, dat dus!! Het is inderdaad een heerlijk vooruitzicht om nog te moeten als iedereen al is geweest... Maar nu, damn, ik wil oo-hoooook!!


message 38: by Anca (new)

Anca | 15 comments Ik moet nog een weekje werken en dan lekker een weekje vakantie :)
Zal niet veel aan lezen toekomen, maar ik heb in sept nog een weekje en dan alle tijd, daar kijk ik ook echt naar uit! Lekker alleen thuis, op de bank met een heerlijk boek.


message 39: by Nina (new)

Nina | 222 comments Ik zit in een leesdipje :(
Was begonnen in "Ik zie jou". Eigenlijk heel spannend, maar op de een of andere manier kom ik er nu niet aan toe het boek erbij te pakken en verder te gaan met lezen...


message 40: by Jooke (new)

Jooke | 185 comments @nina: ik heb/had hetzelfde. Dus ben nu maar wat chicklit aan het lezen. Hier is het DE oplossing om terug aan het lezen te slagen, want langer dan 2-3 dagen niet lezen, voelt ook zo vreemd.


message 41: by Yv (new)

Yv (yv87) Ik heb nog nooit echt een leesdipje gehad, maar kan wel zo gerust van 5 boeken in de week overgaan naar 1 boek in een jaar. Zonde moeite, daarom zie ik het nooit als een leesdip. Interesses liggen op die momenten gewoon ergens anders :).

Maar lijkt me wel vervelend, zeker als er allemaal boeken zijn die je nog wilt lezen!


message 42: by Jooke (new)

Jooke | 185 comments haha, als ik het te druk heb met andere zaken, dan stoort het me ook niet zo dat ik weinig tot niks lees. Ik noem het een dip als ik eigenlijk wel zin heb in lezen, maar bij elke korte inhoud van een boek al denk "pff, next" of na enkele pagina's geen besef heb van wat ik eigenlijk gelezen heb.


message 43: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 790 comments Ik heb ook wel periodes dat ik meer of minder lees. Dat beschouw ik ook niet als een leesdip. Ik heb wel een keer gehad dat ik door ziekte weinig kon lezen, omdat ik me niet lang kon concentreren. Dat was voor mij wel echt een leesdip. Overigens had ik dat ook met andere dingen. Zo was een film kijken ook lastig.


message 44: by Yv (new)

Yv (yv87) Oooh op die manier! Nee, dat heb ik nog nooit gehad denk ik.

Klinkt lastig Hannie. Wel helemaal van genezen?


message 45: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 790 comments @Yv. Gelukkig is het weer over gegaan. Maar het was destijds wel flink balen. Ik zat van een fulltime baan in eens alle dagen thuis. Normaal zou ik dan een boek gepakt hebben om de tijd door te komen. Maar dat lukte dus niet. In het begin was dat echt een hel. De dagen duurde echt een eeuwigheid. Uiteindelijk heb ik daardoor wel andere hobby's ontdekt. En na mate het steeds beter met mij ging, lukte het lezen ook steeds beter.


message 46: by Bryndís (new)

Bryndís JONGENS IK BEN HALVERWEG OP WEG NAAR AUSTRALIE!! WHOOOO! hihi, zit nu nog in Bangkok te wachten op mijn derde en laatste vlucht, maar morgenochtens (voor jullie vannacht) ben ik in SIDNEY! <3

sorry, maar dat moest ik even delen
(plus, ik verveel me xD)


message 47: by Anca (last edited Sep 26, 2017 01:47AM) (new)

Anca | 15 comments Bryndís wrote: "JONGENS IK BEN HALVERWEG OP WEG NAAR AUSTRALIE!! WHOOOO! hihi, zit nu nog in Bangkok te wachten op mijn derde en laatste vlucht, maar morgenochtens (voor jullie vannacht) ben ik in SIDNEY! <3

sorr..."

Heel, heel, heel veel plezier!!!
Ik hou van Australie :)

Hoe lang ga je en waar ga je allemaal naar toe?


message 48: by Bryndís (new)

Bryndís Thanks!
ik hoop ik ook! ik wil er al heel lang heen en ik weet niet waarom. daar hoop ik achter te komen.
ik heb verder expres niks gepland, zadat ik ter plekke kan kijken waanneer ik waar zin in heb. ik blijf 5 maanden😀😁


message 49: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 790 comments Heel veel plezier!


message 50: by Jennifer (new)

Jennifer | 298 comments Mod
Have fun!!!! Maak ons niet te jaloers ;)


« previous 1 3 4 5 6 7
back to top